Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wiem gastone czy tak jest w przepisach, ale mojej Majki chrzestny jechał do polski z dzieckiem właśnie trzy letnim i przy odprawie musiał dopłacić za wózek, bo pani powiedziała ze ma trzy lata, być moze ona sobie tak wymyśliła , ale tak było.Oooo pierwszy raz slysze ze powyej trzech lat juz sie placi za wozek.Co rusz to nowe nowinki.
Myślę,że barmanko ta ironia nie jest potrzebna.;-)
Na mnie to,że nigeryjka nie zrobiło najmniejszego wrażenia,tak samo jak był by to polak.
Ot chciałyśmy wiedzieć kto to![]()

sorki tak mi się wyrwałoMyślę,że barmanko ta ironia nie jest potrzebna.;-)
Na mnie to,że nigeryjka nie zrobiło najmniejszego wrażenia,tak samo jak był by to polak.
Ot chciałyśmy wiedzieć kto to![]()

Spoko barmanko spoko ;-);-)sorki tak mi się wyrwało
bo przypomniała mi się sytuacją z moją koleżanką.... i jakoś tak "wspomnienia" odżyły![]()
![]()

ale ja wcale nie stanęłam w ich obronie :-):-) broń Panie BożeOj sorki Larcia ale ja myślałam,że barmanka stanęła w ich obronie ;-) O to chodziło mi z tą ironią :-)
Nie dogadanie i tyle ;-)

sorki tak mi się wyrwało
bo przypomniała mi się sytuacją z moją koleżanką.... i jakoś tak "wspomnienia" odżyły![]()
![]()
i jak maz zadwonil ze to sie zdazylo nie chcial wzywac policji a ja mu mowie wezwij.I dzieki bogu ufff.A mnie tez obojentnie jakiej nacji ktos jest i moze byc nawet zielony byle zachowywac sie jak czlowiek.Jak mozna tak klamac!!!I po co???Malgo - coś w tym jest..(...) To, co tu moglam dostac, juz dostalam-pozbylam sie tego naszego polskiego pesymizmu i za to jestem Irlandii wdzieczna ale wiem, ze nie da sie tu nic wiecej...No i zycie ucieka...bez lata, bez zimy, przyjaziol, rodziny. (..)
Trzymam kciuki by Wam się powiodło w PL.
mam nadzieje, że mąż nie straci zniżki ubezpieczeniowej.. Policja była, wszystko spisała, więc powinno być OK. Tylko szkoda tych nerwów.. 

jak myślicie?

słabo się pieni ale ślicznie pachnie..
) już leciał niedawno z gondolą i nie byłoproblemów w ryanair...więc póki co chyba nie ma się co martwić ale z nimi to nigdy nic nie wiadomo..
ale urodził się z wagą 3,330.. Teraz waży 4kg i już niektóre ciuszki ma za małe..Więc jak Twój się urodzi z wagą 4kg to Twój skarb może się nie zmieścić w te najmniejsze..więc może weź różnej wielkości i już:-)