_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
lubiczanka śliczny pokoik....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj moja Droga...Ja już któryś tydzień z kolei się zbieram do zrobienia listy pt-co mi z pl.trzeba,co mamunia moja ma mi przywiezćtutaj mają chyba inne rozmiary pościeli;-)kurcze ja tez nie pomyślałam i chyba zadzwonie do mamy zeby mi dokupiła poszewkidzięki za przypomnienie:-)
Dzięki za namiary-teraz tylko musze poszukać gdzie najbliżej znajdę te sklepy-pewnie w Limerickhej hej helloł :-):-)
lubiczanka pokoiki cudne- nie pokaże nawet mojej Matysi- po co dołować moje dziewczę,ze ona tak nie ma.Chociaz swoją drogą... my mozemy sobie maowac i wbijac gwożdziiki. Cały korytarz swój pokoj i Matysi ześmy odświezali i to na zupełnie inne kolory niz byłya apropos tych naklejek- to one się tak same trzymają
i sie nie odklejąją? do tapety tez "przylgną"?
Bo przeciez mogę jakoś starszej mojej urozmaicić te sciany jej.
A co do pościeli to piękne są w Mamas&papas ,ale... drogaweza to sliczne;-)nie wiem czy w Mothercare czegoś tez nie znajdziesz. No i w Ikea są
takze powodzenia:-)
Co do pogody w "reszcie" Irlandii tozimno wieje i se kropi co chwila.Ale ale Niki spi słodko, ja mam ciepły kocyk i kompika takze jest ok
Pozdrawiam Was wszytskie bez wyjatków.