_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
lubiczanka śliczny pokoik....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

.Mam taką fotkę mojego męża jak miał 1,5 roku i fotkę Radka z tego samego wieku i normalnie toćka w toćkę,jakby to samo dziecko na obu zdjęciach było
Teraz przydałoby się dziecko do mamuni podobne
to juz sobie wole nie wyobrazac,bo pekne z zazdrosci:-):-)

ale przyznam,że taktownie wybrnął-tak,żebym nie poczuła się urażona
.

.
,a zmiana na podusię i kołderkę być musi.I tak zamiast znowu zamawiać z pl.może tu polecicie mi jakiś dobry sklep-a nawiasem mówiąc czasem się zastanawiam czy ja tak dużo wymagam od zaopatrzenia tutejszych sklepów-bo jakoś tak jak na złość nic nie mają:-(.

,ciemno jakoś,zimnawo:-(.Ale jak Radek kaszlący to dobrze,że nie ma pogody-nie będzie żal;-)
,tzn.ja Clonfolic łykam od 2 tyg.,ale jeszcze biorę tabletki anty,a mój P ciągle nie powiedział stanowczo tak czy nie
.Jeśli powie TAK to i tak chcę jeszcze troszkę kwasik łykać i odczekać po odstawieniu anty,więc gdyby co...to chciałam próby zacząć około grudnia-stycznia
Oj moja Droga...Ja już któryś tydzień z kolei się zbieram do zrobienia listy pt-co mi z pl.trzeba,co mamunia moja ma mi przywiezćtutaj mają chyba inne rozmiary pościeli;-)kurcze ja tez nie pomyślałam i chyba zadzwonie do mamy zeby mi dokupiła poszewkidzięki za przypomnienie:-)
.A gdzie kupiłaś staniki do karmienia i koszule.Ja jak nawet jakieś widzę,to taka wybredna baba ze mnie,że mi się nie podobają(wzory zazwyczaj
)i nie mam nic
.I o dziwo
-poraz trzeci będę mamunią,a szukam w necie co mi potrzeba dla dziecka
.Chcę być tak przygotowana,żeby nie potrzeba było wychodzić po nic przez kilka pierwszych tygodni-tak,żeby nie było-oj ja gapa nie pomyślałam
...
a apropos tych naklejek- to one się tak same trzymają
i sie nie odklejąją? do tapety tez "przylgną"?
Bo przeciez mogę jakoś starszej mojej urozmaicić te sciany jej.
za to sliczne;-)nie wiem czy w Mothercare czegoś tez nie znajdziesz. No i w Ikea są
takze powodzenia:-)
zimno wieje i se kropi co chwila.Ale ale Niki spi słodko, ja mam ciepły kocyk i kompika takze jest ok 
Dzięki za namiary-teraz tylko musze poszukać gdzie najbliżej znajdę te sklepy-pewnie w Limerickhej hej helloł :-):-)
lubiczanka pokoiki cudne- nie pokaże nawet mojej Matysi- po co dołować moje dziewczę,ze ona tak nie ma.Chociaz swoją drogą... my mozemy sobie maowac i wbijac gwożdziiki. Cały korytarz swój pokoj i Matysi ześmy odświezali i to na zupełnie inne kolory niz byłya apropos tych naklejek- to one się tak same trzymają
i sie nie odklejąją? do tapety tez "przylgną"?
Bo przeciez mogę jakoś starszej mojej urozmaicić te sciany jej.
A co do pościeli to piękne są w Mamas&papas ,ale... drogaweza to sliczne;-)nie wiem czy w Mothercare czegoś tez nie znajdziesz. No i w Ikea są
takze powodzenia:-)
Co do pogody w "reszcie" Irlandii tozimno wieje i se kropi co chwila.Ale ale Niki spi słodko, ja mam ciepły kocyk i kompika takze jest ok
Pozdrawiam Was wszytskie bez wyjatków.
.
.Myślę,że jeśli tapeta jest bez wypukleń też dadzą jej radę;-).Te z Kubusiem Puchatkiem,które są u Dadzi kupiłam w DIY(były też z Dorą i jakieś tam jeszcze),no te u Dawidka zamówiliśmy w pl.
.
.Dziwni są
.
To dopiero szaleństwo-już widzę minę J(ale nie dlatego,że mu się nie spodoba pomysł,ale wizja przedstawienia właścicielowi
)