reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

A najlepsze co.Tam pieluchy były po 8.99 a później jedziemy do Tesco a tam promocja.Te same pieluchy przecenione z 35 euro na 16.99 :szok: Jak to możliwe?
W bambuko nas robią totalnie te ich działania marketingowe :wściekła/y::wściekła/y:
Oj tak:sorry: Na szczęście kupując coś n-ty raz, kojarzę ilę może coś kosztować normalnie. Za to wyobrażam sobie jak na moją podświadomość działają promocje na rzeczy niecodzinnego użytku:confused2: Mnie najbardziej rozbrajają te porównania cen między różnymi sieciami sklepów, tam potrafią nawymyślać, oczywiście żeby wyszło na każdego korzyść zn. sklepu, w którym aktualnie robimy zakupy:-p

No to na mnie już pora, bo ja jeszcze pewnie ze 3 pobudki na karmienie będę miała w nocy:-p Taki duży chłop, a je więcej niż pół roku temu i to noc sobie upodobał no... romantyk jeden;-) Dobranoc:-)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja powiem,ze dziś robiła Paulettowe bitki i wyszły mniamnuśne:tak:Polecam,miałam dużo schabu więc narobiłam tych bitek na dwa dni i jutro mam labę z obiadem:-p.Mój P już śpi bo jutro zamiast na 8:00,idzie do pracy na 6:00:shocked2:Tyle pracy mają przed świętami.Tylko,że po Nowym Roku dla odmiany,na bank będzie "posucha":eek:.Mężo w domu mało,ale za to na święta parę groszy(tudzież centów)więcej się przyda:happy:.
Wczoraj oglądaliśmy na płytce fajny film:"Apocalypto"Mela Gibsona,żadna nowość,bo z 2006 roku,ale bardzo mi się podobał,polecam:tak:

witam:-)

weny brak z rana więc ide sie wykąpać póki wszyscy jeszcze smacznie spią:-)
komputerek domaga sie wgrania systemu na nowo:confused2:a najlepiej jakby mój K kupił mi nowy w prezencie:tak::-)

miłego dnia:cool2:

Witam się i ja(znowu zaraz po Marcie:-))
Co do promocji-ja jestem najlepsza-w zeszłym tygodniu byłam w heatonsie,jakieś bzdurki kupowałam i przy kasie widzę rafaello za 6.50-to ja "ooo-dawaj".do auta szłam przez tesco-a tam rafaello za 6.39(ładna promocja mnie skusiła:zawstydzona/y::crazy:).Ale to nie koniec-dzień pózniej z Rodzinką jedziemy do duunes stores a tam-takie samo rafaello za (uwaga)3.95!!!:szok:Ależ mnie trafiło-wzięłam dwa kolejne pudełka:tak::-Dhehehe
MartaF-zmień to imię;-)dla syncia oczywiście:happy:Mam nadzieję,że tym razem decyzja z socjala będzie satysfakcjonująca
Anineczko-co tam telefon-najważniejsze ,że dmuchanko się odbyło(choć faktycznie przyjemniej byłoby przedmuchać co innego-no...ale jak to mówią-lepszy rydz niż nic;-):-D)
Uciekam bo mnie Dadzia nawołuje
miłego dnia

Ciao Dziewczynki.

Czuje sie beznadziejnie...dostalam pierwszy raz po porodzie @...:eek: Co za dziwne uczucie. Hormony mi sie na nowo rozszalaly i czuje sie brzydka i beznadziejna....:-(

Julia- Ty to masz glowe no:-) Szperasz szperasz w tych budzetach, wiadomosciach....hihihihi...ja pod tym wzgledem sie do niczego nie nadaje...:sorry:

Z promocjami to ja sie tez napalilam jak szczerbaty na suchary na Roses za 9.99 a potem w innym sklepie byly za 6.49....:wściekła/y:

Pies mnie w lydke podgryza...a ja jej taki dobry obiadek wczoraj po nocach gotowalam...jak mnie wkurzy to fige z makiem dostanie!

uciekam dziewczynki:-D:tak::-)bo mnie terminy gonia hehhehhe choinke ubieram itd
77funny-pictures317.gif
pozniej poczytam wiecej na temat tych nowsci!!!!hhehe

Ostatnia edycja:
Ello kobitki

Ja juz wstanieta i do GP lece zaraz, zeby mi powiedzial ile waze i jakie cisnienie mam:sorry: szkoda fatygi:-D:-D

gastone kopnij w d... tego swojego na odmulenie:-D glowa do gory ty juz przynajmniej choinke masz i swiateczny nastroj a ja nadal bajzel:wściekła/y::-) Ale dzis jakies optymistyczne spojrzenie na wszystko mam, juz polowa kominka gotowa, jedna skarpete bedzie gdzie powiesic:-D:-D

Milego dni dziewczynki ja zakupy tez musze zrobic bo w lodowce mam nic:sorry::-D

reklama
Właśnie wróciłam z zakupków.Zapomniałam wam napisać jaki wczoraj miałam HICIOR-byliśmy w Thurles w banku i przy okazji w duunsie na zakupkach-kupiliśmy 2pary spodni dla Dawidka,kapciochy nowe,bluzeczkę i szlafroczek dla Dadzi,skarpety,i parę innych drobiazgów-łącznie ponad50euro wydaliśmy...Wróciliśmy do domku,J zabrał dzieci do domku,ja otwieram bagażnik,zabieram zakupki z tesco(w którym też byliśmy)i pytam J-a gdzie torba ze storsa?On wielkie oczy-idzie do autka i słyszę"o k...a",.Co się stało-torba została we wózku sklepowym!!!!!!Masakra...Troszkę się wkurzyłam-bo to jak 50e.na ulicy zgubić...J zadzwonił do kolegi z Thurles,ten pojechał ale co-oczywiście,że nie było po torbie śladu...Ale co tam.Nie będę zołza i powiedziałam mojemu kochanie,żeby się nie przejmował,że go kocham oczywiście też,i że moja mama kiedyś tak torebkę zostawiła(na pocieszenie dla niego).I tyle.A i właśnie dziś pojechałam do dunnsa kupić dokładnie to samo-Dawid od rana swoich nowych kapcioszków szukał.
A teraz lecę bo z wózia wydobywa się lament głodnego Danielka.
pa

Do góry