reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam :) jak czytam historie o duchach zjawach to az jestem zaskoczona ile osob jest w takie rzeczy wierzacych . myslalam do tej pory ze tylko ja jestem taka jakby to ujac poschizowana....a tu prosze , mowi sie ze duchy nic zlego nie robia ale ja sie panicznie ich boje np. nigdy po zajsciu slonca nie spagladam w lustro takie oto kuku

a wroce do wczorajszych pierogow tak mi smaka narobilyscie ze dzisiaj zafundowalam sobie.....kupne a jak hahah chocby poudaje ze sa naprawde pyszne i domowej roboty :-)

dziwczynki niektorw z was juz widzialy ale na oddam , sprzedam........ oglosilam swoje uslugi pazurkowe wiec jesli jestescie zainteresowane to myk na watek i czytac haha

teraz mykam na kawke troszke towazystwa dotrzymac mezowi , a jutro sie bna plaze z martynia wubieramy polepic babkiz piasku , ale pogoda do jutra moze sie tysiac razy zmienic wiec zobaczymy pozdr

reklama
Jest nawet taki temat tu na BB ale weszłam tam i zaraz opuściłam.. Ja wolę takich rzeczy nawet nie czytac bo pozniej sobie wmawiam ze cos widze..

Sandrulińska witaj:-)

A ja wlasnie zaczelam dekorowanie domu na swieta:-)

3razyM gdzie się zaopatrujesz w produkty??[jeśli mogę spytać;-)] chodzi mi o jakis wypasiony sklep internetowy. niedługo wracam do pracy na kilka godzin a musze wymienic wsio bo sie zestarzało a tamte rzeczy miałam jeszcze z polski..

Kurde i teraz już bede sie bała..:/

Ostatnia edycja:
Gastone, ja widzę normalnie:-)

Dzień spędziliśmy miło:-), Ania obkupiona:-D. Potem spędzaliśmy czas we trójkę, co Anusi się podobało, bo lubi spędzać czas z tatusiem:tak:. Teraz moje malutkie śpi.

Dobranoc dziewczynki

Crazy Girl ja generalnie wiekszosc zamawiam z polski , uzywam ibd a takich tu nie ma a ebayowym nie ufam :-) jedynie jak brakuje mi jakiejs malutkiej rzeczy to lece od salon suplies w galway i tam sie zaopatruje......

dzien dobiega konca mnie zgaga polamala rennie nie pomaga....maz mi tu podpowiada ze piwko na zgaguna dobre :szok: heheh moze moze warto sprobowac , jakby ktoras sobie jeszcze4 piwkowala , winowala i tym podobne to wasze zdrowko :-D

Hejo mamuski
Gastone ja tez widze normalnie :-)
opowiedz co to za historia cie spotkała,m nie mzoan tak ze cos napiszesz, zaciekawisz i ze kiedys tam opowiesz :dry:
Kamcia jak tam zdrowko??:-)

Ja dzis w Pl szkole, pozniej zakupy, a pozniej w domu
M dziś rządził w kuchni i mam taki syf :wściekła/y: garów pełno, on zawsze wsztstko wrzuca do zlewu ze nawet nei da sie tego umyc,bo po sam kran sięga, wkurzyłam sie i naprawiam zmywarke, ciekawe co mi z tego wyjdzie, jak nie wyjdzie to po świętach dzwonie do landlorda zeby naprawil, bo mam dosc ze gary musze myc w zlewie, a zmywara na wyposazeniu i płace za nia w czynszu

To tyle narzekania ;-)
a teraz dziewuszki gasic swiatło bo dzis godzina bez swiatła dla ziemi i pamietajcie, dzis spimy godzinke krócej :tak:

Dzień dobry wieczór,pamiętacie mnie jeszcze?:sorry2:
Sorki,za moją absencję,ale wczoraj Dylanka pilnowałam,a im się komp zepsuł czy cuś i nie miałam skąd klikać,a wieczorkiem tylko na Spotkania wpadłam:tak:Dziś po śniadaniu pojechaliśmy do Newry na większe zakupy,takie świąteczno-urodzinowe bo mój P tydzień po świętach urodzinki urządza.Na bagatelka ok 15 osób:szok:Dwa tygodnie będę w garach siedzieć jak nic:wściekła/y:Najpierw święta potem ta dżampreza:baffled:No ale wydaliśmy dziś kupę kasy,zakupy się udały tym bardziej,że trafiłam na wyprzedaże w Next i AWear:tak:Kupiłam 3 bluzki i dwie pary dżinsów za 50 Euro:-)
Crazy Girl-ja słyszałam różne opowieści-jedne mniaj,drugie bardziej wiarygodne,ale od czasu przeżycia"na własnej skórze"jestem pewna,że dzieci mają zdolność widzenia rzeczy niedostrzeganych przez dorosłych...A było to tak
w domu w thurles siedziałam sobie z Dadzią-tuż po wprowadzeniu się do niego Dadzia zaczęła wieczorne pogawędki-z kolegą jak nam tłumaczyła.I tego właśnie dnia posadziłam ją w kuchni na blacie gdy ona nagle zaczyna machać za mnie i krzyczeć-no cześć!!!ja się odwracam a tam nikogo nie ma,więc pytam jej-do kogo wołasz-no do mojego kolegi.Jakiego kolegi-tamtego...Ciary jak nic po plecach-a gdzie jest ten kolega?Tam(wskazuje na wejście do kuchni)a duży jest czy to mały chłopiec-duży,jak tata(wyobrazcie sobie te mrówy na całym moim ciele)i żeby jakoś się uspokoić(dADZIA BYŁA W doskonałym humorze)a miły jest ten pan,czy chce Cię wystraszyć-jest bardzo miły-odpowiedziała córcia...Nie powiem,żeby mi ulżyło,bo pierwsze co zrobiłam to zadzwoniłam do J,że się wyprowadzamy...Wytrwaliśmy jeszcze chyba miesiąc,ale jak na początku J ignorował moje słowa,tak potem kiedy ja szłam na popołudnie do pracy i on kładł dzieci spać sam przyuważył te Dadzine rozmowy-śmiechy...Jeszcze teraz gdy o tym pomyślę cała sztywnieję a po plecach przeszywają mnie lodowate ciary-brrrr.Od tamtego czasu zostało Dadzi to przedspaniowe rozmawianie,tyle tylko,że teraz bawi się pluszakami,które prowadzą rozmowę,a nie rzuca słów w przestrzeń i po chwilowej ciszy hihocze:/
:szok::szok::szok:Teraz to mnie normalnie dreszcze po plecach przeszły:szok:Jessuuu,ja bym się skichała ze strachu jakby mi tak Radek zaczął opowiadać:baffled:I ja z tych wierzących,zresztą kto by nie był jakby go prawdziwa zjawa dusiła:baffled:Masakra to była,mówię Wam:baffled:
sandrulińska,witam w naszych progach:tak:

Ja dziś nie do życia,leże i leniuc.huję cały dzień,ale trzeba się wziąśc w garsc bo za 2 godziny M jedzie na pożegnanie koleżanki z pracy :tak:
Dobrze,żeś to słowo wykropkowała,żeby żadnych brzydkich słów nie było:-D:-D:-D:-D
Witam :) jak czytam historie o duchach zjawach to az jestem zaskoczona ile osob jest w takie rzeczy wierzacych . myslalam do tej pory ze tylko ja jestem taka jakby to ujac poschizowana....a tu prosze , mowi sie ze duchy nic zlego nie robia ale ja sie panicznie ich boje np. nigdy po zajsciu slonca nie spagladam w lustro takie oto kuku
Ja na przykład nie mogę w sypialni mieć lusterka bo w nocy bym nie mogla spać,a takie mam malutki do malowania to je na noc odwracam do ściany,żeby zwierciadłem na sypialnię nie było odwrócone bo złe duchy przez nie wejdą:baffled::baffled::baffled:Łazienkę w sypialni też zamykam przed snem bo tam lusterko na przeciw drzwi i jakbym w łóżku leżała a drzwi były otwarte,za cholerę bym nie zasnęła:no:

Ostatnia edycja:
laski ja mam gości to nie poczytam ale obejrzyjcie sobie
[video=youtube;VFl-MxXZWx4]http://www.youtube.com/watch?v=VFl-MxXZWx4[/video]

Tichonek niezla jestes z tymi lusterkami;-)

A ja znow nie wyjde z domu o rownej 12,czy to w dzien czy w nocy...i nigdy piec minut przed:-p

reklama
Witam ja już wróciłam z imprezy urodzinowej nie poszalałam bo jutro do pracy.
Żoładek juz ok tylko wiadomo nie szaleje z potrawami:)
Laski dzis w nocy przestawiamy czas o godzine do przodu!!!!!:) Śpimy krócej bynajmniej ja zamiast o 5.30 wstaje do pracy o 4.30:(
Dobranoc

Do góry