dzięki,postaram sie,naszczęście jutro sobota i stary tylko do 13marta sama ostatnio przekonalam sie, co znaczy byc chora, miec dziecko chore i byc sama w domu, tylko ze ja bylam ciagle sama wtedy,bo M wyjechal. Wypoczywaj jak najwiecej mozesz, duzo zdrowka dla Ciebie!
reklama
lady_Zgaga
Fanka BB :)
Ty sie nie powinnas takimi tekstami przejmowac!!!Andżulina Mamoady faktycznie mała mało choruje i zdrowa jest.. Ja tez już psychicznie z "tym" w normie ale dizo łez wylałam. A najbardziej zabolało mnie to jak pojechałam po 8 miesiacach do Polski i rozmawiałam z moją siostra cioteczną i mówiłam ze krótko karmiłam bo pokarmu nie było itd a ona ze "wy to młode jesteście i się Wam nie chce.." A tylko ja i mój m wiemy ile walczyłam...
Ty najlepiej wiesz, jak bylo, poza tym to Twoje dziecko i nikomu jie musisz sie tlumaczyc!!!
Ja, gdybym sluchala innych (w tym i mojej mamy), to odrazu bym na mleko modyfikowane musiala przejsc, bo przeciez "Ada sie nie najada" a kazdy jej placz, stekanie, marudzenie, to przeciez objaw glodu

Karmienie piersia jest baaaardzo trudna sztuka wbrew pozorom i czasem nie wychodzi. Ale przeciez kto powiedzial, ze mleko modyfikowane nie moze zastapic naturalnego?
No teraz, to nie bardzo mam jak Was zaprosic doMamo_ady co złego to nie my
A Sopot bym odwiedziła :-):-)

Ale moze kiedys...
Ja prawie w Sopocie mieszkam (na samym pograniczu Gdanska i Sopotu) wiec daleko nie bedziemy miec na zwiedzanko;-)
A co do landlorda, to on zamierza ta sprawe tak zostawic???
No, ja bardzo chetnie :-)mamo_Ady znaczy ,ze sie widzimy na małą "kawkę" w poniedziałek??? czy znow coś zle zrozumiałamszczególy dogadamy ofqrs
![]()
Szczegoly... Hmmmm... Ja nie znam Dublina ale jak rzucicie z Renni jakims haslem, to sie postaramy stawic. No chyba, ze nie macie nic przeciwko Ikeowej kawiarni :-)
Co do godz. to jeszcze nie wiem, bo musimy po drodze zahaczyc o 2 miejsca a przyjemnosci (Ikee i Was) zostawiam sobie na koniec:-)
Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
mamo_Ady mi jak najbardziej odpowiada Ikeowa kawiarenka ;-) po co sie jeszcze gdzies "tułac" i tez niewiadomo co z pogodą a tam fajnie jest.Mam nadzieję, ze renni dołączy. Co do szczegółów miałam na myśli wlasnie mniej wiecej godzinę o której będziesz .JA "przelece" po sklepie i bede czekala:-) przyjemności powiadasz

misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
ciao!
Ale gnoj.....
Niewiadomo czy mnie z POlandii wypuszcza przez te odwolane loty.
Ale gnoj.....
witam piękna pogoda dzis i zachciało mi sie porządków wysprzatalam auto , a takze dom, i pobiłam chyba swój rekord zrobiłam 6 prań wypralam wszystko co mozliwe ciuchy, posciele, dywaniki, hihi trzeba korzystac ze słońca.
Zaraz zmykam chyba na plaze z Olivierem
Miłego dnia
Zaraz zmykam chyba na plaze z Olivierem
Miłego dnia
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Dobry:-)
Lepiej późno jak wcale
Wczoraj nie miałam czasu pisac bo sprzątałam,gotowałam,okna umyłam,potem szanowny wrócił z pracy i już nie wypadało na kompie siedziec
Dziś rano-przedszkole,szybciorem do domu,galaretę zrobiłam,szybki obiad,z powrotem do przedszkola i do Dylana.Dzieci się teraz ładnie bawią więc mam chwilkę
Niedługo małego spac położę.
Dyta i ja nie byłyśmy na urodzinach.Proszę następnym razem dokładniej posty czytac

A Martini z ogórkiem się w sobotę napijemy,a jakże,na urodzinach mojego P
Marta
,strasznie mi Ciebie żal,Szymusia też,ale on przynajmniej humor ma dobry
Tulaski dla Was.
Andzulina,ja też tak czekałam na powrót mojego P,jak na zbawienie.Smutaśno by mi było straszennie jakby nie wrócił wtedy kiedy miał
Ale,cóż?U Was siła wyższa!
Lepiej późno jak wcale

Wczoraj nie miałam czasu pisac bo sprzątałam,gotowałam,okna umyłam,potem szanowny wrócił z pracy i już nie wypadało na kompie siedziec

Yyyyy....Coś jednak źle pokojarzyłaśTichonek, Dyta, Karolinanicola... Dobrze kojarze, ze Wy dzisiaj urodzinki Agatki swietujecie?Bawcie sie dobrze i sie nie popijcie tam, bo Martini z ogorkiem pewnie litrami sie bedzie lalo
![]()

A Martini z ogórkiem się w sobotę napijemy,a jakże,na urodzinach mojego P

Marta

Andzulina,ja też tak czekałam na powrót mojego P,jak na zbawienie.Smutaśno by mi było straszennie jakby nie wrócił wtedy kiedy miał

D.dobry po poludniu!
ja sie boje od rana siadac bo mnie wciaga strasznie i wtedy d*** z roboty wychodzi.Tylko farme z rana oporzadzam bo obrzadki poranne konieczne sa (jak to na wsi;-))
ela-mam nadzieje ze to tylko domysly,niekoniecznie prawdziwe i maly zdrow jak ryba!Tak mi przyszlo do glowy-w akademiku mieszkala para z dzieckiem i,nie wiem jakim cudem,dopiero chyba po poltorej roku zorientowali sie ze dziecko nie slyszy
Mowili do niego itp.a on nie reagowal.Ze tez nikt mu sluchu nie badal wczesniej
To takie wolne skojarzenie,nie to ze u Ciebie Elu moze byc to samo
Marta-zdrowka tradycyjnie!
postaram sie pozniej zajrzec.Ide zebre z pieca wyjac i na dwor chyba..
milego dnia!

ja sie boje od rana siadac bo mnie wciaga strasznie i wtedy d*** z roboty wychodzi.Tylko farme z rana oporzadzam bo obrzadki poranne konieczne sa (jak to na wsi;-))
ela-mam nadzieje ze to tylko domysly,niekoniecznie prawdziwe i maly zdrow jak ryba!Tak mi przyszlo do glowy-w akademiku mieszkala para z dzieckiem i,nie wiem jakim cudem,dopiero chyba po poltorej roku zorientowali sie ze dziecko nie slyszy

Marta-zdrowka tradycyjnie!
postaram sie pozniej zajrzec.Ide zebre z pieca wyjac i na dwor chyba..
milego dnia!
lady_Zgaga
Fanka BB :)
To super, nie bedziemy musieli bladzic.mamo_Ady mi jak najbardziej odpowiada Ikeowa kawiarenka ;-) po co sie jeszcze gdzies "tułac" i tez niewiadomo co z pogodą a tam fajnie jest.Mam nadzieję, ze renni dołączy. Co do szczegółów miałam na myśli wlasnie mniej wiecej godzinę o której będziesz .JA "przelece" po sklepie i bede czekala:-) przyjemności powiadasz![]()
Rozmawialam dzisiaj z Renni i ten pon. tak srednio jej pasuje ale moze jakos sie uda.
Co do godz. to mysle, ze najlepiej bedzie, jak zadzwonie z trasy, bo teraz nie wiem, na ktora zladujemy w Dublinie. Tak czy inaczej zamierzamy kolo 8. z domu wyjechac.
Przeslij mi swoj nr na priva, to zadzwonie z trasy i wtedy moze konkretnie cos ustalimy.
A tak na marginesie... Tobie jaka godz. odpowiada? Wiem, ze masz ograniczenia, np. drzemka Niki, wiec moze mi jakos sie uda dostosowac?
A kiedy macie lot?ciao!
Ale gnoj.....
A to przepraszam najmocniej...Dobry:-)
Yyyyy....Coś jednak źle pokojarzyłaśDyta i ja nie byłyśmy na urodzinach.Proszę następnym razem dokładniej posty czytac
A Martini z ogórkiem się w sobotę napijemy,a jakże,na urodzinach mojego P![]()

Tak czy inaczej, nie pochlejcie sie babki tym Martini, bo bolaca glowa na nastepny dzien, to nic fajnego :-)
Kamcia zaszalalas z praniem widze

A ja sie dzisiaj zbieram na pranie od rana ale co ide do gory po cos, to przy okazji kosza zapomne zniesc

reklama
pauletta82
Sexy Big Mamma
No hej :-) synek mój mnie dzisiaj sterroryzował buty mi od rana przynosił i już nie udało mi się udobruchać go otwartym balkonem i wyskoczyliśmy na spacerek ale po chwili zleciała się cała brygada tak kręcili karuzelą że Witia z niej spadł więc stwierdziłam żeby się stamtąd wynieść zadzwoniłąm do Larci a ta w drodze do Moniadan więc ja myk do domku małą w fotelik i Larcię po drodze zgarnęłam także nie musiała się biedna męczyć:-) 

posiedzieliśmy troszkę (Monia sorki że tak krótko
) a młody mi zasnął w samochodzie nawet nie wiecie jaki to wyczyn wynieść dwójkę śpiących dzieci na raz z samochodu drałować po schodach i otwierać te wszystkie drzwi szczęście że mała w nosidełku to mogłam ją na ziemi postawić;-) teraz oboje śpią mała na balkonie a Witia na kanapie naprzeciwko balkonu a ja mam chwilkę dla siebie ide wstawić ruskie bo mi strasznie w brzuszku burczy 
Marta zdrówka jak najwięcej;-)
Mamo_Ady a Ty kiedy zawitasz w nasze progi przecież Ty nawet Zuzi na żywo nie widziałaś jak możesz!!!!!

Marta zdrówka jak najwięcej;-)
Mamo_Ady a Ty kiedy zawitasz w nasze progi przecież Ty nawet Zuzi na żywo nie widziałaś jak możesz!!!!!