reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

był tylko jeden minus....
w samą wigilię nam woda zamarzła:wściekła/y: no nieźle.. jeszcze tego brakowało..
i nadal nie mamy , na szczęście potrawy porobyliśmy z wyprzedzeniem... więc nie potrzebowaliśmy za bardzo wody , ale po wigilii nasze naczynia wylądowały u znajomych:sorry2:
i my sami się jeździmy do nich kąpać:dry:
a wodę do zmywania , czy do toalety porannej i kąpania małej (bo jej nie wykąpię gdzieś żeby po kąpieli wracać do domu żeby mi ją owiało) boerzemy od sąsiada i regularnie grzejemy:dry:
nrmalnie masakra, na szczęście od 2 dni mamy odwilż, więc liczę że dziś a ostatecznie jutro woda pojawi się w kranach:biggrin2:

Dołączam do klubu, u nas wody nie ma od wczoraj wieczorem:no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::confused::confused::confused::confused:, rano rzeka wylała i nie można się było wydostać z osiedla. My jakoś się wydostaliśmy i pojechaliśmy na zakupy, bo dziecko nam z kapci powyrastało. Przy okazji kupiliśmy jej dwie kurtki na przyszły rok w Peenym za połowę ceny:-), a po Next to ja się chyba nie umieim poruszać albo tak poprzebierane było. Święta były miłe, wszystko to na pewno zasługa Anulki, która jest jak małe słoneczko i wszystkich w sobie rozko****e:-D. Męczy nam się tylko, bo dolne trójki jej wychodzą, widać je, ale nad dziąsło się nie przebiły

Ciao!
Chcialam sie tylko pozegnac..dzis wyruszam do POlandii!!Trzymajcie kciuki za bezproblemowe loty bo ja sama z Alem i z brzuchem...czizas...panika juz!! Torby,wozek....masakra! I jak ja nienawidze latac! Spedzajcie milo i do odezwania!!
Spokojnego lotu:-)

A ja myślę, jak ugotować obiad, o myciu naczyń nie wspomnę:no::dry:

reklama
Witajcie Dziewczyny!! Święta, święta i po świętach!! A ja śpieszę z nowymi wiadomościami!! A więc byliśmy wczoraj z Mężem na USG 3d no i będzie DZIEWCZYNKA!! Jest zdrowiutka i ślicznie fika w brzuszku!! Pozdrawiam

Bry:-)
I u nas święta fajne,rodzinne,prezentów i jedzenia dużo:-D
Trochę inna sprawa z moimi rodzicami,ale nie będę o tym pisać:ninja2:Trzeba się cieszyć dniem dzisiejszym:tak:
Asienko_r Najlepsze życzenie urodzinowe,spełnienia marzeń:-)Przepraszam,że spóźnione,ale sama wiesz jak to jest z forum gdy jest się w Polsce:sorry2:
250_Urodziny.gif

Dosia255
gratuluję córuni:tak::-)
Misia spokojnej podróży:tak:
Ja dziś wreszcie do fryzjera,bo już nawet mój P mówi,że jak miotła wyglądam:zawstydzona/y::-D
Wczoraj załatwiliśmy ważną sprawę,że tak powiem notarialno-mieszkaniową a jutro wybywamy do przyjaciół na Sylwka:tak:Posiedzieć tylko razem bo ja z moim bęcem nieruchawa a ona w żałobie więc wiadomo...
Już się USG doczekać nie mogę,trzymajcie kciuki,żeby dzidziuś nogi rozkraczył:-D

Witam "poświątecznie" :)
przez to obżarstwo ledwo człowiek się dopina;)
Misia - spokojnego lotu, bezproblemowego lądowania i udanego pobytu w PL
AsieńkaR - szybkiego powrotu wody - no i oczywiście spóźnione życzenia urodzinowe - dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń:)
Dosia - gratuluję córeczki
Tichonek - a kiedy masz to usg? żebym wiedziała, kiedy zacisnąć kciuki:p
AsieńkaM - a ty już ready? torba spakowana? bo wiesz jak jest... nie znasz dnia ani godziny:p
a ja mam mężowskiego w domu przez calutki tydzień :) ale się cieszę:p a moje dziecię jeszcze bardziej. i już dzisiaj z tego skorzystam - jadę sama na shopping :))))

Podobno w Ire zaczyna brakować wody i ciśnienie coś nie takie i dlatego ciągle takie akcje, ciepła zeszła z boilera, zimna leci jako tako, więc ściągamy w co się da i ile się da, bo prawdopodobnie dwa dni ma tak być.:no::wściekła/y:

Lubiczanko where are you??? I Margaritty nie widać

Andzulina, Torba spakowana, spakowana juz od 2 tygodni:-D.
Zle juz sypiam, budze sie okolo 5,6 polaze po domu z 2 godzinki i jeszcze sie klade i w tedy dosypiam:tak:. aby do 1 stycznia dotrzymac i moze sie rodzic. Jestem ciekawa czy urodze w terminie czy wczesniej:dry:, od 2 dni to juz odczuwam lekkie skurcze i bole, ale takie jak na @, z tego co czytalam to skurcze przepowiadajace. zobaczymy
A Tichonek z tego co pamietam USG ma 11 stycznia:blink:.

Andzulina, Torba spakowana, spakowana juz od 2 tygodni:-D.
Zle juz sypiam, budze sie okolo 5,6 polaze po domu z 2 godzinki i jeszcze sie klade i w tedy dosypiam:tak:. aby do 1 stycznia dotrzymac i moze sie rodzic. Jestem ciekawa czy urodze w terminie czy wczesniej:dry:, od 2 dni to juz odczuwam lekkie skurcze i bole, ale takie jak na @, z tego co czytalam to skurcze przepowiadajace. zobaczymy
A Tichonek z tego co pamietam USG ma 11 stycznia:blink:.

Jak mi się zaczęły przepowiadające to tydzień później urodziłam:-), no i miałam wizytę w szpitalu, nic nie zapowiadało porodu a dzień później była już Ania, więc Asieńko może już niedługo

reklama
Do góry