reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko-no właśnie 2 pierwsze razy ode mnie brali rachunki za olej:tak:i za smieci i chatę też-tylko w zeszłym roku pani stwierdziła,że NIET:confused::dry::szok:...a oprócz tego formularza muszę cos extra wypełniać?
Aaniu-nie doradzę,bo nie mam:-(A wiesz może ile sobie w tym biurze od kolegi policzyli?

Ostatnia edycja:
reklama
50 albo 100 teraz akurat znajomi sa w kraju ale przy najblizszej okazji sie zapytam chyba ze my wczesniej pojedziemy do tego biura to dam Ci znac narazie czekamy na papier z pracy J

Hej!
Anineczko suepr ze juz wracasz do zywych...ale Was wzielo:-(....
AsienkoR pochwal sie cs sobie znow sprawila???

jakiegos mula dzis zlapalam i nie mam humoru i nic mi sie nie chce:no::sorry2:

Witam!!!!

Byłam dziś u szefowej i w czwartek się wyjaśni czy wracam czy na razie mnie zwolnią.
W czwartek mają o 11tej spotkanie z tym kolesiem co wywinął jakiś nr i jeśli go zwolnią to w sobotę zaczynam, a jeśli on dostanie szansę no to na razie nie ma dla mnie pracy, może wtedy od kwietnia(no chyba że koleś znów coś namiesza). Także do czwartku w niepewności. Oczywiście nie ukrywam, że chciałabym wrócić do pracy, bo dla nas większe pieniążki, a dla mnie odskocznia od maluchów, ale co ma być to będzie każda opcja ok,bo chociaż jakiś zasiłek dostanę + dodatek na dzieci i nie będzie źle, no i o FIS zaraz w piątek złożę. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, tylko trochę dłużej poczekam na pieniążki. A ten dodatek na dzieci to 29.80 jest na jedno dziecko czy na wszystkie dzieci?

Anineczko dobrze, że samopoczucie już lepsze.

witam serdecznie, mam takie pytanko czy moze ktos zna jakiegos dobrego psychologa dzieciecego tutaj w Irlandii, bylabym niezmiernie wdzieczna za jakies namiary, z gory dziekuje

Hej dziewczyny dawno sie nie odzywalam bo jestem w pl a u mojej mamy internet chodzi jak czolg tak wolno i masakrycznie ze dziwie sie ze tu do was zajzalam;)
Chcialam sie troszeczke wam wyzlalic bo mam same problemy tutaj i chce juz wracac :(
masakra jakas co mnie spotyka przez te pare dni w pl nie ma dnia zebym nie ryczala a zaczelo sie od ludzi ktorym wynajmuje mieszkanie powiem wam w skrocie ze zamieszana jest w to policja ja wyladowalam na komendzie i sparaw prwdopodobnie skaczy sie w sadzie,napisze dokladnie jak wroce bo ten net jest straszny,druga sprawa moje badania TSH wyszly mi b zle a to b zle wplywa na rozwoj umyslowy dziecka wiec jestem zalamana i zrozpaczona co to dalej bedzie:((((Robie sobie te badania co miesiac i na poczatku grudnia robilam badania w szpitalu i jestem wciekla ze nie zadz i nie poinformowali mnie ze z moimi badaniami moze cos byc nie tak tylko wyznaczyli mi wizyte miesiac pozniej na 11 stycznia a wlasnie w tym okresie poziom TSH musi byc w normie:(Szukam w necie jakis informacji na ten temat ale nie moge za b czytac tych roznych rzeczy co moze byc z dzieckiem:(((Niewiem jak przezyje do porodu :(((
Sorki ze tak z rana takie info ale musze sie wygadac bo nie chce juz rodzine stresowac i nie chce zeby widzieli jak placze bo i tak mamy mnostwo problemow odnsnie mieszkania.mam nadzieej ze net pozwoli mi wchodzic tu i zagladac czasami do was;)pozdrwiam was goraco:)

Witam;)
Anineczka - witamy wśród żywych;)
Aga Natalia - powodzenia - trzymam kciuki, żeby było tak, jak chcesz
Biola - przykro mi, że wyjazd do PL okazał się taki problemowy... mieszkanie - no cóż, nigdy nie wiesz, komu wynajmujesz i co zastaniesz po powrocie... dlatego nasze stoi puste, choć chętnych nie brakuje. a jeśli chodzi od ten poziom TSH, to może w PL jakoś ci go wyrównają?

Witam
dopiero teraz,bo robiliśmy czystki u dzieci w pokojach-ileż tego mozna pod łóżko napchać??????masakra-trzeba przystopować z wydawaniem kasy na zabawki.o!
Biola-nic sie nie stresuj-albo przynajmniej zmniejsz go do minimum.Powiedz sobie,że zamartwianie się nic nie pomoże,nie wpłynie na rozwój wydarzeń,a wręcz przeciwnie-moze tylko pogorszyć sprawę.Tulkam cIę mocno i wracaj do nas
aaniu-będę wdzięczna:)Choć pewnie w tym tygodniu sama się pofatyguję do taxu,bo mam wszystkie papiery...no chybaże baba mi powie,że nic mi się nie należy to spróbuję w biurze:)
Pauletta-kiss dla CIEBIE
bRYKAM-TRZEBA ZROBIĆ POŚWIĄTECZNE PORZĄDKI;)MIŁEGO dnia

reklama
helloł

lubiczanko
a jednak Edzipt? :-p śliczny avatarek. A z tymi porzadkami poświatecznymi to masz racje- wezmę sie i ja.. tylko pęd sie zapodział po tym lenistwie. gratki z zakupu nowego laptopika- wiem jak to cieszy :-D

anineczko fajnie sie dobrze czuć nie? a przynajmniej lepiej;-) pełnego powrotu do formy zycze i dla Twojego M tez:tak:

biola spokojnie... stres i nerwy Ci nie potrzebne teraz przeciez wiesz.. jestes w PL wiec wieksze szanse na "zajecie" sie problemem.

Aga_Natalia czekałam na wiesci;-) i 3mam kciuki- za rozwiazanie sytuacji po Twojej mysli.

Dziś powrót juz choc polowiczny do rzeczywistości.Nika do przedszkola- no wstawanie to byl koszmar zarówno moj jak i jej. Martysia jeszcze tydzien laby:confused2:

no to miłego dnia.

Do góry