reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo,
nosz kurka obiecałam sobie że dziś ciasta nie będę robić, i co? :crazy: owoce się rozmrażają i coś tam ukręcę:dry: kurka zamiast usiąśc na tyłku i nic nie robić to ja se roboty wymyślam :wściekła/y:

Dranissimo, pytałam, ale mówi że też nie pamięta :sorry2: obstawia że nic nie płaciliśmy, ale łba uciąć sobie nie da. Jak będziesz dziecko rejestrować w szpitalu na termin wizyty to zapytasz ;-)

Madbebe, wszystkiego dobrego dla Wikty!

Aurelia, hahaha może być i ryba z ośćmi :tak: nieważne co, ważne by pomogło, prawda? :-D
Młody elektryk Ci w domku rośnie, super :tak:

Ewelcia, przypucuj się czym Aurelia poprawiła Ci humorek :sorry2: bo wiesz... domysły krążą :-D:-D:-D

Wiesienka, czyli nie przyjedziecie dziś do nas? :-( miałaś napisać na gg :-p no i co teraz... sama będę musiała zjeść sałatkę :szok:

Lubiczanko, zdrówka dla Ciebie :*

reklama
hej dziewczyny czy cytologia po ciazy to jest bezplatna bo moj gp w medicusie kazal mi przyjsc na nia 4 miesiace po porodzie i stwierdzil ze dopiero wtedy jakby bedzie zakaczony program maternity dla mnie i mu zaplaca,dzwonie dzi sie zapisac a pani mi mowi ze nie ma czegos takiego ja darmowa cyt po porodzie i ze jest taki program dla kobiet ale to lekarz stwierdza czy danej kobiecie przysluguje darmowa cytologia uwzgledniajac wiek itd.wiec pytam sie pani a ile kosztuje jakby co ta cyt a ona 60e:szok:a jak mowilam lekarzowi zer w pl sobie zrobie to po co u nas w ramach maternity,a nie usmiecha mi sie jechac i placic bo juz mialam taka sytuacje ze niby darmo a ja co do czegp doszlo to trza placic:wściekła/y:

oczywiscie dla wszystkich solenizantow:-)wszystko co njlepsze:-)
barmanko krec krec i sie pochwal:-D

hejka
Madbebe sto latek dla Twojej córci
Moniadan spoxnione zyczenia urodzinowe dla synka, fajnusi prezent mu przygotowaliscie pewno byl w szoku.
Wiesienko dla Twej córy tez wszystkiego naj noo i zdrowka.Moja Oliva ma tez jakis dziwny kaszel od kilku dni i najwiecej rano jak sie budzi , wczoraj nawet mi zadzwonili z przedszkola ze zwymiotowala i mam przyjsc.Zabralam ja i ja teraz obserwuje bo ani garaczki nie ma ani nic innego.Mysle ze to wlasnie od tego kaszlu jej sie jedzonko cofnelo.
Lubiczanko zdrowka
Barmanko no ja od wczoraj mysle zeby upiec rogalili ehhh i pewnie wiekszosc spalaszuje a poxniej tylek rosnie. normalnie bym sie zadowolila kawalkiem czekolady ale od jakiegos czasu gdy jem czekoladke mam jaks dziwny bol ale nie zebów tylko dziasel(a jak zaboli to sobie obiecuje ze w zyciu juz nie tkne czekolady i zelek)
Milego weekendu.

Witam

Ewelcia ta cena fakt duza bo my dawalismy jakos 160 euro i jeszcze upust dostalimy bo J ma karte w halsfordzie wiesz kupuje klucze i inne *******y to i dostal

Lubiczanko zdrowka

Uciekam sie wziasc za robote
Milego dnia

Biola, darmowa cytologia przysługuje KAŻDEJ kobiecie po 24 roku życia (jak dobrze kojarzę :zawstydzona/y: bo takie info mam od menago - w sensie z tymi latami).

ViKamcia, a przypomnij mi dlaczego się przeprowadziliście bo nie pamiętam? :sorry2: Jak się urządzicie to wstaw focie, bo my tutaj lubimy oglądać :tak::happy:

Kasiuleczka, ja też mam parcie na czekolade :zawstydzona/y: jak jestem w domu to jest ok nie ciągnie mnie, ale w sklepie to jak małe dziecko - bez batonika nie wyjde:baffled:

Pranie się kręci, ja już "oporządzona". Kwiatki muszę przesadzić bo się już proszą! I jeszcze zaplanowałam wypranie wykładziny na górze :confused:

Witajcie dziewczyny

Na forum BB w dziale= dzieci urodzone w lutym 2009 z którym jestem bardzo zwiazana juz ponad 2 lata , jest wspaniała mamuśka " mamaflavi" która ma cudownego synka o imieniu Julian. Julek choruje na nowotwór od trzeciego miesiaca życia.
.
mikimauro u nas na maju 2011 jest również dziecko u którego wykryto nowotwór w wieku 3-4 miesięcy więc wiem co przeżywacie wszystkie jako koleżanki , i wiem jak się boicie o maluszka..
Trzymam kciuki za Julianka tak samo mocno jak za "naszego" Filipka...
i będę się również o niego modliła....

Zobacz załącznik 396344no dobra pochwale sie swoimi chlopakami a tak swoja droga zgadnijcie ktory to Kacper i Nikolas na cz-b zdjeciu??Zobacz załącznik 396343
Kacper na 1
hehe też robiłam takie porównania dziewczynek na b-cz zdjęciach :-) i też w tych samych ciuszkach
kto zgadnie która jest która:-p tu miały po 2 msc :-)
Desktop2 (3).jpgDesktop6.jpg
a tu aktualne
Desktop12.jpg

poza tym chciałam wszystkim chorowitkom zycyc zdrowia
a solenizantom wszystkiego najlepszego :-)

barmanko przeprowadzilkismy sie bo mielismy tam zbyt zimno w domu a tu mamy olejowe ogrzewanie , ocieplany dom..
i grzejniki w łazience... tam były tylko te dmuchawy elektryczne

Ostatnia edycja:
vikamcia ta po lewej to Emma...widzialam fotki na nk...jestem w szoku ze ona juz tak stoi:szok:
Lubiczanko skopac Ci doooopsko:angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bylas w Carlow i nie dalas znac ze jestes:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry:nie mow mi tylko ze gdzies w poblizu mnie bo Cie udusze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....w ktorym miejscu byliscie?pamietasz?
ja nawet nie wiedzialam ze bedziemy kawkowac,Aurelia zadzwonila kolo 18,ja wciaz czekalam na kolezanke coby na silke pojechac,ale on czekala na meza zeby z pracy wrocil i zajal sie mala...a ze Aurelia zadzwonila to se mysle,a co tam silka nie zajac nie ucieknie....dzis chyba ide..nie wiem czy kolezanka bedzie jechac,jak nie to moze m mnie podrzuci:)ale samej to srednio mi sie chce
Barmanko dostalam od Aureli swieczke zapachowa,ta co zmienia kolory:-);-):tak::tak::tak:tyle na nia polowalam,a tu prosze kupila ja u nas w Tesco ...wziela dwie dlas iebie i dla mnie:-)

juz wiem o czym wczoraj zapomnialam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wisienko wszystkiego najlepszego dal Twojej corci:-):tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelcia, i jak zmieniają się kolory w świeczce? Cz tylko to taki pic na wode fotomontaż?

Rety kopnijcie mnie w dupe bo mi się nic nie chce:baffled::baffled: nie mam dużo do roboty, a i tak mi się nic nie chce :-(

Do góry