reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witajcie:-)
Powiadacie,ze sloneczko u Was swieci,hmm u mnie zachmurzone ale grunt ze nie pada;-)dosc cieplo tylko ten wiatr-jedyny pozytek to wyschniete pranie:-D

barmanko-moja kuzynka je placki ziemniaczane z przecierem pomidorowym:baffled: Widze,ze Ty preferujesz bardziej na slodko, u nas sa przewaznie placki po wegiersku tylko mlodzi ze smietana jedza.
AsienkoM-gratki dla Zuzi,ze tak szybko zaczela wolac na nocnik, super:tak: no faceci to do siebie maja,ze cisnienie nam podnosza :wściekła/y:oby humor powrocil;-)
Aniaa-super,ze corcia do przedszkola zapisana i buziak dla Lenci :tak:
lubiczanko-widze,ze juz odrobiona jestes,jak Ty to wszystko ogarniasz:nerd:niespisz po nocach czy jak??;-)
dranissimo-bramiki mozesz kupic w Smythsie lub argosie, ogolnie chyba we wszystkich sklepach z akcesoriami dzieciecymi;-)

U mnie Nataniel dzis o 6.45 sie obudzil:crazy: i nic tylko mamo wstawaj chodz sie bawic:wściekła/y::wściekła/y:jedynie w weekend moze czlowiek dluzej pospac to nieeeee musza go budzic:angry: za to domek caly posprzatany,rosolek zrobiony i zjedzony, pieczen w piekarniku, pranie schnie,drugie sie kreci i energi braklo dotego jeszcze @ doszla i mam dosc wszystkiego:baffled: Przynajmniej jutro troche odpoczne,bo obiadek z dzisiaj zostanie:-)

Dzieki Wam! :-) Wlasnie luknelam na strone argosa i rzeczywiscie maja tego troche... Moze polecacie jakies firmy tych bramek? Kompletnie nie jestem w temacie, a przeprowadzamy sie do odmku ze schodami i bramki musza byc, bo malej wszedzie pelno sie robi...

Ewelcia, echhh:baffled:

Dranissimo, argos, smyth, mothercare - przejrzyj sobie oferty bo czasem sa promocje na bramki.
My mamy Lindam i moge polecic.

Marcysia, moj w sobote odsypia przedszkole ;) ale za to w niedziele budzi sie chyba z pierwszym promykiem slonca :/

dzisiaj domku jeszcze nie posprzatałam bo większość czasu z Zuzią na dworku spędziłam. Po drzemce Gliwa wyciągnęła nas na plac zabaw, potem jeszcze kawke spiłyśmy. zaraz młoda z P jedzie po zakupy to może posprzatam na szybko.

Lubiczanka a szkoda gadać, ale dalej mnie trzyma.
Barmanka, Marcysia a z tym odpieluszkowywaniem to różnie bywa, raz lepiej raz gorzej,

Edit. już po sprzątaniu bo młoda nie chce jechać z tatusiem na zakupy.

Witam
Powodzenia przyszłym przedszkolakom, będzie dobrze:)
Co do bramek to Lindam są dobre.
Ja busy ostatnio na fulla do pracy wróciłam, i jak wracam do domu to relaksuje się albo książka, albo gry z Olim i kompa nie chce mi się włączać:/
Pogoda fakt super, słonko za chmurami ale wazne że ciepło czuje się wiosnę:)
O wyprzedaży w Next dziś w pracy się dowiedziałam i napisałam koleżankom, nawet jednej udało się 2 bluzy dla Oliego wychaczyć:) Podobno w Mothercare są też przeceny...
Aha dziś śpimy o godzine krócej !!! Zmiana czasu:/
Dobranoc

AsieńkoM-dobrze,że taka Gliwa potrafi Ci mysli i samopoczucie poprawic;)))
Barmanko-no niestety potwierdzam słowa Ewelci-kicha:(A z Pl nie moze Ci ktos pigmentu podesłać?
Ewelcia-o patrz jaki wybredny;)Pewnie jakby była ta marchewka,to Szym bez słowa by zjadł;))
Marcysiu-no prawie...to znaczy po nocach śpię,ale nie ma bata zeby pospac dłużej niż do 7mej:/Ale Ty jak widzę tez nie próżnujesz:)
Anineczko-gdzie jestes???Dzięki za"pożyczenie"nam dziś chłopaków-jesteście bezcenni:tak:

reklama
Do góry