reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam i znikam, pogoda piękna, lekki wiaterek u nas

Miłego weekendu życzę

mothers_day_flowers.gif

witam.. :-)
ładna pogoda więc korzystam i ledwo nadrobić wasz wątek!!!
tichoinku ja też chcę 3 dziecko :-) ale tak samo .. odczekać i działać nad chłopcem ! :-p hehe
100 lat dla Matiego :-)
gliwia super że wyniki dobre!
Aniaa 100 lat dla Lenki :*:*:*
didi a kiedy Ty dokładnie wyjeżdżasz??
asienko gratki za ząbka
barmanko super że przyznano wam Mc :-)
to tak z grubsza :-)
a teraz lecę się opalać :-) dzieciaki już biegaja po ogrodzie.... mogłaby się ta pogoda utrzymac :-p hehe

Wszystkim Mamusiom życze mile spedzonego czasu z pociechami :-) :-p

Ostatnia edycja:
Witam
słońce praży,ale wieje wiaterek i chyba dzisiaj nie puszczę chłopców do basenu...

Wiesieńko ahhh Polskie dobre truskawki.Pycha.
Bawcie się dobrze.

Mój M też już wylądował w PL,ale on tylko do poniedziałku tam.
Tak więc przez weekend bawimy się sami z chłopakami.

Młody coś spać nie chce,choć już dawno powinien drzemać.Leży na ogródeczku i się wietrzy.

ewelcia i jak? Młoda w kołnierzu?
Nie ściąga już?My w 8 dniu ściągneliśmy i po chwili znowu założyliśmy bo Dora zaczęła rozdrapywać ranę :dry:

lecę bo młody jęczy,może zdecyduje się na spanko.

heja

lubiczanka jeszcze nie ma neta :sorry2:jakby ktos pytał:tak:

anineczko u nas dzieciaki sie kąpały cały dzien,ja nie wychodze bo spaliłam sie i tak wogóle duszno mi:sorry:

ja od poniedziałku w koncu wracam do pracy:-)jestem sama ze starszakimi i jobla dostaje:cool:a za 3 tygodnie do PL na 6 tygodni:-)

wszystkiego najlepszego mamusie!!!

a i moje jednak też się kąpały,cudny dzień.

Ale puchy tutaj straszliwe,matko jedyna.

Marta nie dziwię Ci się,choć jak rozumiem tylko masz Oliwkę i Damiana?
EEE to chyba nie tak źle,sama mówiłaś,że oni już praktycznie sami się sobą zajmują.
aczkolwiek wiem,wiem,też jestem sama od wczoraj,na szczęście tylko do poniedziałkowego wieczora.

No nic,młody słyszę,że się wybudza,dostanie mleko i dalej w kimkę uderzy,chłopcy też już w swoich pokojach,a ja sobie zalegnę przed tv :dry:

aha,i coś opalić się nie mogę buuu....bo z młodym nie mogę na słońce,zresztą przy nim nie poleżę,bo gość już do siadania się ciągnie i pupkę w górę unosi jak leży na brzuchu...starzeje się ten mój najmłodszy :eek::-D

reklama
anineczko tak mam Damiana i Oliwke ale oni mamy juz nie potrzebują:-:)sorry2:a K był na tydzien i od czwartku znowu na 3 tygodnie:-(

aha lubiczanka zaraz bedzie miała neta:-)

Do góry