reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
I ja się witam-lepiej późno niż wcale;)
Wichurko-ja próbowałam od mycia okien,latania po schodach,przez rycynkę,a co koniec końców pomogło-nic innego jak porządne sexisko;))))więc ja tam polecam;))))))Pokaż jakieś foteczki:)
Kasiuleczko-jak u Ciebie?Dalej grillować można?Bo tu ni hu hu:(((
AsiekR-jak tam po wizycie?
A mnie wczoraj i dzis nie było,bo Dawidek miał dzień jedzenia etnicznego w szkole,i robiłam pierogi(ruskie i z mięskiem)i ciacho-ciacho pokażę,a co;))))
DSCF0193.jpg

Załączniki

• DSCF0193.jpg
    DSCF0193.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 49
Ło, jakie fajne ciacho!!! :D

Zdjęcia pokażę, jak je dostane :)
Pojechałam dzisiaj na ten mini facial i mam teraz buzie jak pupcie niemowlaka :D Udany relaks :)
Ze sprzatania nic nam dzisiaj nie wyszło :/ Moze z seksu wyjdzie ;) hehehe
Jutro bedzie sprzatanie ;)

Wiatr nie wywiał mi smyka :/ za to donice z kwiatkami ładnie przetransportowało pare metrów ;)

Asienko jak po wizycie? :) Kurcze, mnie to Ignas tak mocno nie kopie, nie czuje go po zebrach, moze dlatego, ze jest boczkiem ;)

Oczywiscie nadal sie nie czuje 'na poród' ;)

Dobrej nocki :)

Lubiczanko a jakos leci,aktualnie przyzwyczajamy sie na nowo do spacerow do szkoly, stanowczo za dlugie przerwy tu majá- czlowiek sie szybko odzwyczaja a tak ciezko sie przyzwyczaic z powrotem:zawstydzona/y:. nie nooo u nas tez pogoda sie skiepscila dzis strasznie wialo rano wybralam sie w wiosennej kurtce bo niby slonko swiecilo a tak zmarzlam ze do teraz sie trzese z zimna.:confused2:Mojemu M kiepska pogoda nie przeszkadza zeby pogrilowac ha ha za to ja nie znosze stac i jesc w zimnicyyy:-D.wole poczekac z grilkiem na cieplejsze dni.
mniam mniam jakie ciachooo;-)

witam sie wieczornie

A my dziś mieliśmy dzień zakupowy - prezent dla Alinki na 5 urodzinki, dla siebie w Primarku kilka bluzek z krótkim, spożywka i klocki dla Kubusia.
Miałam sobie kupić jakąś sukienkę, ale nic ciekawego nie rzuciło mi sie w oczy.

reklama
Do góry