reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Sol kurde ale masz przygody, nie denerwuj się kobitko a wszystko jakos będzie sie układać. Musisz chyba więcej odpoczywac bo się wykończysz.
Kamilka jak tam kujesz do obrony? Trzymam kciuki:-)

reklama
heheheh kuje kuje ledwie xaczelam mam adziej ze zdam:-):-):-)

ogolnie praca maly wiec nie mam sily licze na 5 min wstydu po sprawie hehehhe

kalka - ja nie mam czasu na odpoczynek - odpocznę po śmierci:wściekła/y:

kamilka - gratki ;-)

Jestem właśnie na wykładzie i kór..kuje bo nie mam na lapku office bo mój kochany mąż stawiał system i nie wgrał połowę podstawowych rzeczy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Chyba na resztę zajęć nie pójdę bo pierdolca dostanę!!!

oo matko ale mnie tu nie było :) widze ze ktoś sie pojawił :) :)

Ja już dawno urodziłam i mam prawie 3 miesięcznego szkraba :) :)

Powodzenia w starankach - widze ze i rozwiązania sie szykują :) :) pozdrawiasyy :) juz sobie to subskrybuje znow :) miło wiedzieć ze jednak ktoś jest :) :)

Ale puchy :baffled:
My właśnie sprzątamy po wymianie okien - jestem bardzo zadowolona :tak::tak::tak:
Zaraz spadamy na Świętokrzyskie do małej, bo na czas wymiany i malowania grzejników ją eksmitowaliśmy do dziadków :-p
Miłego długiego weekendu ;-)

Joanna :-(. Masz nastepny termin? Jaki jest ten nowy system? Ja to się teraz zupełnie w tym nie orientuje. Osttanio widziałam tylko tytuł w gazecie ze ma być łatwiej i szybciej....:eek:

Kamilka - gratulacje :tak:

reklama
Hej Babeczki.
My byliśmy dwa tyg u moich rodziców, w domku to sie odpocznie nie to co w bloku, jeszcze mi teraz remontują z każdej strony inny robotnik jak nie śpiewa to gwizda:crazy:
Kamilka gartuluje, gdzie się na mgr wybierasz?
Ja tez obroniłam w lutym dyplom ale mgr jeszcze robie rok przerwy, nie mam z kim małego zostawić a do żłobka nie oddam.

Joanna a co się nie udało? Bo ja chyba nie w temacie:-(
Ale głowa do góry

Do góry