reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witam się wieczorową porą ;-)

Karoli wyszły (kończą wychodzić) czwórki dolne - załamka, do tego złapała katar od męża i jest na zmianę a to nie do wytrzymania a to przylepiec :dry:
Byłam dzisiaj na rozmowie o pracę :dry: :dry: :dry: no i okazało się że jeszcze sobie z Karolcią posiedzę w domciu :-p :-D Ale udało mi się znaleźć serwis drukarek :tak: i zostawiłam u nich moje utrapienie :tak: A jutro dzwonię się umawiać na pomiary do szafy i na początek lipca będę miała ogromną szafę w pokoju :tak::tak::tak: Już się nie mogę doczekać :-D Powoli nasze mieszkanko staje się takie jak chciałam :tak: ;-)
Uciekam dorwać jakaś książkę :cool2:

Hehe - właśnie sobie policzyliśmy że dzień po naszym ślubie kościelnym wypada nam 666 dni od ślubu cywilnego - ehhh Szatan się nie postarał żeby wypadło w dzień ślubu :dry: Ale było blisko :-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej Laski.
Ni ma nawet kiedy do was zajrzeć, mały łobuzuje, w domu ciagle coś do roboty potem na chwile na dwór i tak w kółko.
Wkurza mnie ta pogoda nie ma jak nawet wyjsc dalej bo zaraz czarne chmury i leje:angry:

Ale mamuśki musimy koniecznie sie umówić na spacer, może do tej brykolandii wyskoczymy w przyszłym tyg:dry:

Sol 666:szok: ja bym sie bała ;-)

Kalka - pewnie i tak nam to nie wyjdzie bo okazało się że jest szał na 8.08 i mój świadek ma tego dnia ślub brata a mój ojciec wesele w Sandomierzu. Będzie trzeba przekładać :wściekła/y: a ja już powypisywałam zaproszenia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Puk puk czy tu już nikt nie zaglada?
U nas ok, mały łobuzuje, siedzimy w domu bo chłodniej, dobrze ze chwilkę popadało bo troszkę chłodniej tak to duchota okropna.

Sol kiedy macie ślub kościelny?

hej dziewczyny

dawno nie zagladalam nie mam czasu i jeszcze ten skwar moze marudze ale ostatnio nie mam wogole sily...:zawstydzona/y::zawstydzona/y: dzisiaj jestem na 13 w pracy i mam nadzieje ze sie troche uspokoi ta pogoda lubie cieplo ale nie taki skwar...

jutro wolne i niedziele i chyba wybierzemy sie do Borkowa:-);-):tak:

Hej Kochaniutkie.
jakas burza do nas przyszła, kurka ja to się boję:szok:
a teraz ta pogoda nijaka, raz duszno i tak prazy ze lepiej w domu zostac,
Kamilka jak pracujesz w przyszłym tyg?
moze\skoczymy do tej brykolandii, kto chętny?;-)

Moniczka ja nie z Jędrzejowa ale mój mąż tak:tak:

kalka caly tydzien mam druga zmiane ale jak cos to ewentualnie wezme w srode pierwsza nie ma problemu pasuje ci??
tylko napewno i ok mysle 15-16??

Kamilka pewnie że mi pasuje,myslisz żeby skoczyć tu do brykolandii obok stoku gdzie ten nowy taki budynek tak?
bo ja innej nie znam :-)
oby tylko pogoda dopisała zeby wyjsc z domku ale ja jestem chętna :-)

reklama
Kalka tak to jest na swietokrzyskim na wprost Stokrotki i kosciola Jadwigi w nowym bloku.. a druga Brykolandia jest na Klonowej kolo zalewu w nowych blokach...:-):-) wiec napewno sie spotkamy pogoda ma byc:-):-):-)

a u nas adas marudzi chyba za goraco:dry::dry: dzis zepsol mi okulary:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: poprostu czasem to mam ochote sie utopic...bo nerwowo wysiadam,:cool2::cool2::cool2:

wybieracie sie moze gdzies nad wode?? bo my hyba do Borkowa tam ladnie teraz zrobili i Adas mi sie wybawi:-):-)

Do góry