reklama

Mamy z Radomia :-)

Dorotka, Twoja corcia jest niewiele starsza od moje, czyli wszystkie nasze dzieci sa w rownym wieku-hahaha!:-)

ja przyszly tdz bede miala zajety, ale pozniej chcetnie zorganizuje jakies spotkano;-)

reklama
Jeżeli chodzi o spotkanie to my jesteśmy jak najbardziej na "tak".:tak::tak::tak:.
Donkat może metodą prób i błędów uda Ci się powklejać jakieś zdjątka.A jak nie to trudno,może niebawem zobaczymy się w realu.
Pozdrawiamy.

Załączniki

• SSA40995.JPG
    SSA40995.JPG
    199 KB · Wyświetleń: 60
  • SSA41014.jpg
    SSA41014.jpg
    172,4 KB · Wyświetleń: 67
  • SSA40907.JPG
    SSA40907.JPG
    293 KB · Wyświetleń: 68
Netka, Twoj synus jest sliczny jak dziewczynka:-):-):-)

a jak ty wstawiasz zdjecia? ja probowlam setki razy w ten sposob: edytuj sygnaturke, wstaw zdjecie z komputera lub ze strony ( uzywlam image shack). ani tak ani tak nie dalo rady, zawsze wyskakiwal napis: invalid file.
jak bede miala chwilke, to moze jescze raz sporbuje, ale watpie.

a jak wasze dzidziusie znosza te upaly? my wiekszosc czasu spedzamy w domu i staramy sie wychodzic tylko do cienia, bo julitka nie przepadaa za goroace,a i mnie sie po ciazy poprzestawialo i jakos mi wszedzie goraco:cool2:

Netka, Twoj synus jest sliczny jak dziewczynka:-):-):-)

a jak ty wstawiasz zdjecia? ja probowlam setki razy w ten sposob: edytuj sygnaturke, wstaw zdjecie z komputera lub ze strony ( uzywlam image shack). ani tak ani tak nie dalo rady, zawsze wyskakiwal napis: invalid file.
jak bede miala chwilke, to moze jescze raz sporbuje, ale watpie.

a jak wasze dzidziusie znosza te upaly? my wiekszosc czasu spedzamy w domu i staramy sie wychodzic tylko do cienia, bo julitka nie przepadaa za goroace,a i mnie sie po ciazy poprzestawialo i jakos mi wszedzie goraco:cool2:
Dzięki serdeczne.Gwarantuje,że mój synuś to na bank prawdziwy facet.:-D:-D:-D.
Co do zdjęć to ja wchodzę w załączniki i przesyłam zdjęcia z komputera.A może Tobie się nie udaje bo masz zdjęcia porobione w dużym rozmiarze tzn mają za dużo tych jakiś kB.Ale pisałaś wcześniej,że kiedyś Ci się udało.To ja już nie wiem o co biega.
Pytasz jak Kubulek znosi upały.Mieszkamy w bloku 4-piętrowym.Obok jest całkiem sporo zieleni więc sobie tam spacerujemy.A kiedy jest bardzo upalnie to wychodzimy na dworek rano i wieczorkiem kiedy jest chłodniej na baaardzo długie spacerki.Zazdroszczę ludziom,którzy mieszkają w domkach i mają własny kawałek
ogrodu.
Twoja Julitka już pewnie niebawem zacznie chodzić?Nasz bączek dopiero zaczyna raczkować i pełzać.Rozkoszny widok.
Napisz coś więcej o Was.
Pozdrawiamy AiK.;-);-);-).

[/B]
netka ale masz malego przystojniaka w domku. Fajniutki jest :tak:

Pozdrawiam Was dziewczynki i zazdroszcze spotkanka, ktore pewnie w niedlugim czasie dojdzie do skutku.
Sewa dziękujemy za komplement.:-)
A jak Wy sobie radzicie.Wszystko dobrze?Jak tam jest w tej Anglii?
Szkoda,że Was nie będzie na naszym spotkaniu:-((jeżeli w końcu kiedyś się spotkamy),ale pomyślimy o Tobie i małym.Obiecuję.
Sewa powklejaj jakieś zdjęcia.Ciekawa jestem jak dzidzia Wam rośnie.
Pozdrawiam gorąco i cały czas trzymam kciuki.:tak::tak::tak:

dzieki dziewczyny za podpowiedzi!!!
udalo sie troche za pomoca strony podanej przez sewe, a troche dzieki moim kombinacjom. niewazne. efekt jest! oto moja corunia!!!

ja mam teraz gosci, na caly tydzien zostanie u nas mama z moim siostrzence. baiwa sie z julitka na dworze, wiec wpadlam zobaczyc co u was slychac. dzis niunia kapala sioe w basenie na podworku. cala szczesliwa i zadowolona a w kostiumie wyglada zabojczo!!!

A widzisz.Udało się.Gratuluję.No to teraz pstrykaj fotki i wklejaj.
Masz śliczną córeńkę.Rozkoszne bobo.Podobna do mamy czy do taty?Mój Kubuś to prawdziwa miniaturka tatunia.Ale charakterek to już widać, że będzie miał po mnie.No to da nam się we znaki:-D:-D:-D.

A widzisz.Udało się.Gratuluję.No to teraz pstrykaj fotki i wklejaj.
Masz śliczną córeńkę.Rozkoszne bobo.Podobna do mamy czy do taty?Mój Kubuś to prawdziwa miniaturka tatunia.Ale charakterek to już widać, że będzie miał po mnie.No to da nam się we znaki:-D:-D:-D.

julitka to sobowtorek tatusia, ale tak jak u ciebie, charakterek ma po mnie:szok::szok: i tez jestem czasem przerzaona jej zachowaniem. uwazam, ze jest bardziej ruchliwa , energiczna i nerwowa niz ja :szok::szok:

reklama
cos kobietki chyba zajete, bo kiepska aktywnosc...

bylyscie w tym nowym sklepei obok M1 Dziecko? ja jescze nie. jakos mi tam nie po drodze, a slyszalam ,ze jest tam drogawo:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry