Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

.
Dzięki serdeczne.Gwarantuje,że mój synuś to na bank prawdziwy facet.Netka, Twoj synus jest sliczny jak dziewczynka:-):-):-)
a jak ty wstawiasz zdjecia? ja probowlam setki razy w ten sposob: edytuj sygnaturke, wstaw zdjecie z komputera lub ze strony ( uzywlam image shack). ani tak ani tak nie dalo rady, zawsze wyskakiwal napis: invalid file.
jak bede miala chwilke, to moze jescze raz sporbuje, ale watpie.
a jak wasze dzidziusie znosza te upaly? my wiekszosc czasu spedzamy w domu i staramy sie wychodzic tylko do cienia, bo julitka nie przepadaa za goroace,a i mnie sie po ciazy poprzestawialo i jakos mi wszedzie goraco![]()

.Sewa dziękujemy za komplement.:-)[/B]
netka ale masz malego przystojniaka w domku. Fajniutki jest
Pozdrawiam Was dziewczynki i zazdroszcze spotkanka, ktore pewnie w niedlugim czasie dojdzie do skutku.

A widzisz.Udało się.Gratuluję.No to teraz pstrykaj fotki i wklejaj.
Masz śliczną córeńkę.Rozkoszne bobo.Podobna do mamy czy do taty?Mój Kubuś to prawdziwa miniaturka tatunia.Ale charakterek to już widać, że będzie miał po mnie.No to da nam się we znaki.

i tez jestem czasem przerzaona jej zachowaniem. uwazam, ze jest bardziej ruchliwa , energiczna i nerwowa niz ja