netka1
Fanka BB :)
Witam,witam!
"Dziecko" to faktycznie bardzo drogi sklep,a wybór wcale nie największy.Gdy go otwierali to cieszyłam się,że w 10min spacerkiem będę miała fajny sklepik ,a tu wielkie rozczarowanie:-(.Wolę przejść się kawałek dalej do Kimexu na Wojska Polskiego.
Donkat miałaś napisać coś o sobie(ile masz lat,co robiłaś przed dzidzią itp),a tu zmieniasz temat
.Z twojego niku wnioskuję,że masz na imię Donata lub Kasia..Zgadłam?
Pozdrawiam i do przeczytania

.Buziolki dla Julitki!
A oto nasza cała rodzinka:ja-mama Netka,tata-Tomek,syneczek-Kubunio.Jest jeszcze pies-Niko.
"Dziecko" to faktycznie bardzo drogi sklep,a wybór wcale nie największy.Gdy go otwierali to cieszyłam się,że w 10min spacerkiem będę miała fajny sklepik ,a tu wielkie rozczarowanie:-(.Wolę przejść się kawałek dalej do Kimexu na Wojska Polskiego.
Donkat miałaś napisać coś o sobie(ile masz lat,co robiłaś przed dzidzią itp),a tu zmieniasz temat
.Z twojego niku wnioskuję,że masz na imię Donata lub Kasia..Zgadłam?Pozdrawiam i do przeczytania

.Buziolki dla Julitki!A oto nasza cała rodzinka:ja-mama Netka,tata-Tomek,syneczek-Kubunio.Jest jeszcze pies-Niko.

julitka zjada przed snem ok.180mleka (ostatnio jakos ok.140) i budzi sie raz na jedzenie. mala spi z nami od urodzenia. mysle o przeniesienbiu jej do lozeczka, ale wiem, ze to bedzie straszne, bo ona nie umie samodzielnie spac. ciagle sie wierci, kreci, jeczy, chce smoka i tak w kolko.
meczace to jest, ale coz,moze jak bedzie starsza to bedzie latwiej-tak sie naiwnie pocieszam:-)