reklama

Mamy z Radomia :-)

Hej !Jestem nowa.Moja sytuacja wygląda tak: jestem w 11 tygodniu ciąży, pierwszą wizytę u gienka mam już za sobą, z tym , że tam gdzie chodziłam nie ma usg. Dostałam skierowanie na wykonanie tego badania.Zadzwoniłam do szpitala na Józefowie i okazało sie , że żeby zrobić badanie usg muszę zapisać się na wizytę do lekarza.Padło na lekarza Szczepanowskiego. Czy jest ktoś z was kto do niego chodził?Czy to ,, normalny,, lekarz?
user_offline.gif
Witaj na naszym wąteczku!:-)
Co do lekarza to ja niestety Ci nie pomogę.Ale bądz dobrej myśli będzie O.K. No i gratuluję.Już wkrótce będziesz mamą.:tak::-).

A ja dziś zakupiłam już fotelik samochodowy dla misia taki od 9 do 25kg.Mam nadzieję że się sprawdzi.
Sewa jak Jędrek przesypia nocki?Bo mój mały co drugą to chichocze i chichocze wcale nie chce spać.
Pozdrawiam serdecznie:-).

reklama
Witamy się!:-)
-j-to świetnie,że dzidzia ma się dobrze:tak::tak::tak:.
Sewa proponuję dla Ciebie herbatkę z wkładką,a dla Jędrka z sokiem malinowym.Kurujcie się a ja duuuużo zdrówka życzę.Pozdrawiam.:-)

Dzięki dziewczyny:biggrin2:. Na katarek , tak jak netka pisała soczek malinowy i wygrzewanie się .Mam nadzieję , że to tylko przeziębienie was wzięło.Pozdrawiam :wink:.

Hej !Jestem nowa.Moja sytuacja wygląda tak: jestem w 11 tygodniu ciąży, pierwszą wizytę u gienka mam już za sobą, z tym , że tam gdzie chodziłam nie ma usg. Dostałam skierowanie na wykonanie tego badania.Zadzwoniłam do szpitala na Józefowie i okazało sie , że żeby zrobić badanie usg muszę zapisać się na wizytę do lekarza.Padło na lekarza Szczepanowskiego. Czy jest ktoś z was kto do niego chodził?Czy to ,, normalny,, lekarz?
user_offline.gif

witaj j! ja teraz po porodzie zaczelam chodzic na nfz do dr szczepanowskiego. a ty do ktorej przychodni chodzisz? ja na olsztynska, a wiem, ze na domagalskiego tez przyjmuje. na olsztynskiem ma usg, bo nawet mi robil i nie trzeba bylo placic. w sumie slyszalam, ze jest dobrym lekarzem, jednka ja bylam dopiero 2 razy i nie moge nic powiedizec. jedno mi u niego nie odpowiada; jest malomowny i trzeba go ciagnac za jezyk. ja lubie jak dr od razu wszystko tlumaczy i wyklada kawe na lawe. tak mialam u Penzy, tylko on przyjmuje jedynie prywatnie i jest drogawy. jako lekarz swietny i polecam!!:-)
gratuluje dzidzi i pozdrawiam reszte pociech!:-):-)

kobietki witajcie! ja juz po wypoczynku!:-) jak wracalysmy od mamy, popsul nam, sie samochod i musialm czekac na meza az nas poratuje.:szok: nie bylo tak zle. u mamy odpoczelam,ale niestety tez pojadlam i znow brzuszek okragly:wściekła/y:

sewa, kurujcie sie wytrwale!

przespanych nocek zycze! pappa!

Dzień doberek!:-)
Donkat
witaj po wojażach.
Sewa jak się macie?Już lepiej?
-j-z jakiej części Radomia jesteś?

U nas nocka dziś spokojna,za to rano Kuba dał czadu.Teraz na szczęście zasnął.Może jak wstanie to zapomni,że wyjęłam go z łóżeczka"lewą nogą"i będzie kochanym bobaskiem.:-)
Pozdrawiam;-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry