reklama

Mamy z Radomia :-)

justyna, ale ze mnie traba!!!!! wybacz, pisalas o tym, a ja wtedy dopiero co "raczkowlaam" na forum i nie zapamietalam. teraz dalam taka plame. sorry, ze przez takie osoby jak ja musisz sobie ciagle ten smutny fakt przypominac:-(

j, pewqnie, ze dbaj o siebie, choc ja uwazam, ze co ma byc to bedzie, bo niektore kobiety prowdza sie fatalnie w ciazy a dzieci sie rodza i to zdrowe

julitka dzis pospala 2.5godz! z przerwa na placz, chyba jej sie cos snilo, albo scierpla raczka.

pogoda do du....doslownie jak jesienia:-(

reklama
Dzien dobry!

netka jak zobaczylam godzine wyslania Twojego posta to........ :szok: o ktorej dzis wstalas ;-)

U nas niestety nie najlepiej. Do Jedrusiowego kataru doszla okropna chypka :-( i nie wiem czy nie powinnam isc z nim do lekarza :baffled:

Milego dnia zycze.[/quote

Sewa Kubulek spał dziś całą nockę bez wstawania na jedzonko,ale dłużej niż do 5:30 nie dał rady.A potem to już tylko zabawa mu w głowie:-D:-D:-D.
Kurcze, może z Jędrkiem faktycznie lepiej idz do lekarza, bo jeszcze nie daj Boże coś gorszego się przyplącze,a mały niepotrzebnie się męczy.Życzę dużo zdrówka i buzaki dla małego chorowitka!

witam sie!

julitka wstala dzis o 8.30, wczoraj zreszta tez.

kubus ranny ptaszek:-)

sewa, pewnie ze idz do lekarza, choc wiem, ze tam za duzo porady nie uzyskasz. ta ich sluzba zdrowia jets jeszcze gorsza niz u nas. jak bylam z julitka bo miala plesniawki, to zajrzeli tylko do buzi, nigdzie wiecej, zadnego innego badania, a za 2 dni musialam isc znow z czms innym i tak w kolko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry