reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
sewa, niby jesien u was, ale caly czas zielono. jak mnie brakuje tej wiecznej zieleni w PL!!

ja sie modle o ladna pogode we wrzesniu, bo chcemy zrobic julitki urodzinki na powietrzu:-)

J, tylko sie nie rozerwij tak, zeby klejne dzieciatko sie juz pojawilo!!!:-D:-D:-Dbedziesz miala zawrot glowy. tym bardziej, ze takie maluszki to tzreba w obie strony zaprowadzac.

Witam Wszystkich,

Jestem tu nowicjuszka:baffled:. Czy ktos wie moze na temat szkoly rodzenia na Jozefowie w Radomiu. Czy warto sie tam wybrac. Z gory dziekuje za szczere odpowiedzi!:-D

Pozdrawiam

Witaj bigcheek.
Też widziałam karteczkę z informacją o szkole rodzenia na drzwiach w szpitalu, ale nie mam pojęcia co i jak.Popytaj w szpitalu kto prowadzi te zajęcia, tam z pewnością udzielą ci informacji. Zajrzyj do nas jeszcze i napisz co i jak z tą szkołą.

-j-, bidulko, al masz dolegliwosci. trzeba sie tylko pocieszac, ze w koncu mina:happy:

bigcheek, witaj u nas. wpadaj czesto opowaidac co i jak brzuszkiem. o te szkole moze apytaj swojego ginekologa

a co sie dzieje z netka? dawno jej nie bylo:no:

my powolutku zblizamy sie do 1szych urodzinek julitki. zaczynam sie martwic, czy pogoda nam bedzie sprzyjac, bo planujemy zrobic impreze na dworze. zeby tylko nie padalo-please:-(

Donkat sama wiesz, czego to się nie wytrzyma dla maleństwa :biggrin2:
Nie martw się pogodą , jak narazie ciepełko nadają:biggrin2:

A reszta koleżanek przedłużyła sobie wakacje?

reklama
Donkat sama wiesz, czego to się nie wytrzyma dla maleństwa :biggrin2:
Nie martw się pogodą , jak narazie ciepełko nadają:biggrin2:

A reszta koleżanek przedłużyła sobie wakacje?

chyba tak, bo strajkuja:happy:

sewa, a jak tobie w tej angliii, nie czujesz sie samotna? moze juz poznalas na placu zabawa jakies fajne mamsuki?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry