Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a kiedy Ty to wszystko zdazysz malej zalozyc
Toz to prawdziwa ksiezniczka bedzie :-) Dorodna kolekcja.

Wszystko po jednym dziecku i też mówię że mała nie zdąży ubrać wszystkiego bo to głównie 62 ale i 56 też ( śpioszki i bodziaki ) ja stawiam głównie na pajacyki, śpioszi i bodziaki na krótki i długi rękaw, a reszta się zobaczy. A tak w ogóle to nie wszystko, wybrałam najfajniejsze a reszta do pudełek. Gdybym to ja kupowała pewnie byłaby 1/3 z tego wszystkiego. Ale fajnie mieć ;-);-)
Ja też mam dosyć sporo rzeczy. Nawet tych maleńkich. Życie zweryfikuje co się przyda. Zostawię później te ulubione rzeczy ( jakby tak druga pociecha miała być), a resztę sprzedam. Moje Maleństwo ciągle nie zapowiada się na wielkoluda więc być może jednak nie jest najgorsze że mam tyle tych malutkich ubranek. A to moje zbiory;-);-);-)
Bebzonik imponująca kolekcja. U mnie pewnie wyglada to podobnie , dostałam mnóstwo rzeczy od mojego szefa, moja 5-cio szufladowa komoda jest pełna po brzegi więc raczej juz nic nie kupuje - no za wyjątkiem mini sukienek - po prostu są takie słodkie , że nie umiem sobie odmówicMyslę, że kupie jeszcze tylko ubranko na wyjscie ze szpitala.
Zostaje mi zrobic tylko pranie i prasowanie - a pogoda jak na zlosc jest beznadziejna.

pojechaliśmy tylko po folię przeciwdeszczową do wózka, nie mogłam się powstrzymać i kupiłam wyprawkę na wyjście ze szpitala - kolejną
wcześniej już jedną kupiłam