reklama

Mamy ze Szkocji

to bierz Iza nikona, napewno Ci przypasuje. poza tym sam fakt, ze to lustrzanka sprawia, ze efekt zdjec bedze piorunujacy...

Hura, to w koncu z psiakami sie udalo? zycze powodzenia po przylocie tutaj, pisz jak Ci idzie zalatwianie spraw ciazowych ;)

ja wlasnie dzisiaj rozmawialam z przyjaciolka z polski i zdecydowali sie, ze tez tutaj przyleca, na poczatek zatrzymaja sie u nas dopoki mieszkania nie znajda...okropnie sie ciesze bo to przyjaciolka moja od...hmm...no z 12lat bedzie ;) nie bede sama samiutka, bede miala kogos naprawde bliskiego :) do tego jej facet bardzo dobrze zna sie z moim M wiec tym bardziej mnie to cieszy :) ale to dopiero w lipcu :) poki co my zadecydowalismy, ze w czwartek zamawiamy bilety i lecimy 12 czerwca cala rodzina do polski...w koooncuu!!
a poki co trzymam kciuki zeby pogoda sie zrobila bo do czerwca oszaleje przy tej pogodzie jesli taka zostanie. jeszcze teraz zostalismy bez auta bo w naprawie do 10maja wiec mam ubaw z mojego M bo pociagami jezdzi i musi troche tylek ruszyc :P
do dziewczyn, ktore chca wyrzezbic, cos zrobic z brzuchem, ja dzisiaj zrobilam piaty dzien 6W i musze pochwalic sie po 5dniach efektami, bo nawet mnie one zaskoczyly...:szok:
5dnii.jpg
5dni.jpg

Załączniki

• 5dnii.jpg
    5dnii.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 48
  • 5dni.jpg
    5dni.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 47
reklama
A moj mowi do mnie ze sony i wez tu babo zdecyduj
Karola efekty super. ja przed wyjazdem do polski w kwietniu przerwalam i do tej pory nie wrocilam do cwiczen, trzeba by bylo znowu zaczac. Super ze przyjaciolka przyjezdza, tez bym chciala zeby ktos do nas przyjechal no ale niestety.

nie wiem jak z sony bo nigdy tak naprawde stycznosci nie mialam, zawsze jak slyszalam albo rozmawialam to albo canon albo nikon wiec juz wiecej nie pomoge :P
przyjaciolka tez sie zastanawiala od jakiegos czasu,ale stwierdzila, ze nie maja co w polsce szukac tak naprawde wiec chca sprobowac tutaj. do stracenia nic nie maja bo ona teraz stracila prace, jej facet pracuje na budowie za marne grosze, zrezygnowali z wynajmowanego mieszkania, przeniesli sie wlasnie do jej rodzicow wiec moga zaryzykowac, tym bardziej, ze dzieci nie maja. my dlugo sie z kolei zastanawialismy nad przylotem tutaj bo jednak moj M mial stala prace, umowe na 10lat,wyciagal do 2,7tys, ale w domu go nie bylo w ogole, wiec musielismy podjac decyzje. gdyby tutaj nam sie noga podwinela to powrot do polski i szukanie nowej pracy majac dziecko, troche niebardzo...

Iza zrob wyliczane i na tego bec i po problemie ;-):-D
Karola dobrze ze masz taka przyjaciolke i teraz mozecie byc razem,moje przyjaciolki wyjechaly z miasta,studia,potem my tutaj i tak sie kontakt urwal :zawstydzona/y::baffled:
Cholerka jak po 5 dniach takie efekty po ''szostce'' to zmobilizowalas mnie do tego aby samej zaczac cwiczyc ;-) Cwiczylam z plytka ale pozniej brak czasu,moj na nocki i trzeba non stop byc przy dzieciach i ich uciszac....eh
A ile cwiczysz dziennie,stosujesz diete? Tylko pytanie czy przy malych dzieciach mozna cwiczyc :szok:

mozna Mikusia, mozna ;-) z czasem powtorzen jest wiecej i wiecej czasu to zajmuje, ale ja jakos go znajduje. poki co schodzi mi ok 10-15min, uwierz mi,mozna ten czas wygospodarowac ;-) ja sie trzymam harmonogramu tak jak ma byc i to wystarcza. diety zadnej zadnej, jem tyle co jadlam i napycham sie slodyczami dodatkowo, wieczorem czasami napije sie piwa, w niczym to nie przeszkadza bo to sa aeroby i sa na tyle mocne, ze i tak wyrzezbia i tak, chyba, ze ktos ma naprawdeee sporo do zrzucenia to wiadomo, bez diety nie da rady, ale tak jak ja chce tylko wyrzezbic i spalic tluszcz, jak widac wystarcza cwiczenia :) tu masz wszystko o szostce Aerobiczna 6 Weidera - sposób na płaski brzuch i jak zaczniesz to ostrzegam, ze jest ciezko, ale nie warto sie zniechecac jak widac. jak juz robi sie po 2-3 serie to pierwsza jest najgorsza, kolejne jakos leca mi bez bolu, jakiegos wiekszego wysilku :)

a jesli chodzi o przyjaciolki to nas od gimnazjum byla szostka, taka paczka dziewczyn, nie bylo chyba osob ktore by nas w miescie nie kojarzyly bo bylysmy jedyna taka ekipa. z dwiema chodzilam jeszcze do podstawowki nawet. z trzema kontakt sie jakos urwal po liceum,z trzema sie utrzymal. jednak przeprowadzila sie do wroclawia, pracuje w banku, tez po drodze byla w anglii rok, a mimo to dalej kontakt jest, rozmawiamy w miare regularnie, zawsze moge na nie liczyc i jak tylko przyjezdzam do polski to znajda czas na to zeby spotkac sie razem, wyjsc gdzies,zrobic babski wieczor itd. przyjaciolka z wroclawia wraca do miasta, widzi sie z nami, bez problemu,zawsze jej daje znac, ze bede zeby czas znalazla. druga taka w sumie naj juz zaklepuje urlop na moj przylot i trzecia,ktora ma tutaj przyleciec...tez ciagle do siebie piszemy, dzwonimy. poki co niewiele zmienia miedzy nami fakt,ze jestem tutaj, choc wiem, ze maja swoje zycie, obowiazki,ale zawsze znajdzie sie czas wspolny i z tego jestem ogromnie dumna, ze mam swoje bratnie dusze, ktore naprawde rozumieja mnie bez slow, znaja mnie najlepiej, wiedza o mnie rzeczy o ktorych nie wie nikt :) licze na to, ze ten kontakt sie utrzyma, caly czas gadamy o tym, ze jako stare babcie na wozkach bedziemy do parku na cytrynowke chodzic...mam nadzieje, ze tak bedzie :)

Ostatnia edycja:
Karola to super. Ja mam w sumie 3 takie kolezanki, co prwda dosc bliskie ale bardziej kolezanki niz przyjaciolki i tez zawsze sie spotykamy jak jestem w pl.
Mikusia da sie cwiczyc bo te cwiczenia duzo czasu nie zajmuja, ja kiedys przeszlam cala a6w jakies 3 miesiace po porodzie i efekt byl naprawde dobry, nie zgubilam wszystkiego bo duzo bylo do zgubienia. teraz musze zaczac od nowa.

Aparat wybralismy, sony i jest super. Ja mam migrene, wczoraj to wogle wylaczona z zycia bylam, dopiero o 19.30 sie podnioslam, dzisiaj troche lepiej ale z bolem wstalam a dzieci doprowadzaja mnie do szalu. Majka buzi nie zamyka odkad oczy otworzyla i cigle cos. Moj przyjechal do domu z "dobra nowina" ze prawdopodobnie nie bedzie go w domu jeszcze dluzej bo moze miec prace taka ze 3 tyg w pracy i 8 dni w domu

Dzieki Karola,jeszcze przed slubem cwiczylam szostke ale mi to bylo potrzebne aby wyrzezbic tu i owdzie ;-) Teraz to raczej potzrebne jest mi spalanie tluszczu :zawstydzona/y:zwlaszcza w talii,brzuch :tak:a A6W to jest to :-p
Lecisz 12 czerwca na ile? Bo my jedziemy autem 22 czerwca ale ja z dziecmi do sierpnia zostaje:cool2:
No wlasnie moje kumpele zajely sie karierami,rodzina,jedne wyjechaly do niemiec,francji i tyle...Jak jestesmy w pl.to czasami spotykamy sie na kawke,ale to juz nie jest takie jak kiedys :no: kazdy ma swoje problemy...no trudno sie mowi :sorry2:
Ale dzisiaj wietrznie,pranie wywiesialam to suszarka kreci sie na okolo jak wiatrak :-DMyslalam ze pojde troche do ogrodu wygrabic mech,a tu dupa,zbyt zimno... z dnia na dzien w pogodzie pokazuja co innego :wściekła/y:

Mikusia my lecimy 12 na 10dni i samolotem, autem raczej by nam sie nie oplacalo bo bilety w dwie strony wychodza nam 200f, za paliwo raczej wiecej by poszlo...poza tym wygoda, szybko i z glowy, a w polsce mamy i u mojego M i u mnie samochod do dyspozycji wiec nie mamy potrzeby ciagnac ze soba :) i tak wyslemy pare dni wczesniej paczke z rzeczami wiec bagazow nie bierzemy :)

reklama
No na 10 dni to na 100% wam sie nie oplaca :no: My jedziemy autem tylko z tego wzgledu ze moj maz zostaje na 3 tyg. w pl i wraca...aczkolwiek bedzie nam sie to oplacalo bo auto bedzie zaladowane po sam dach roznymi rzeczami spozywczymi + 3 lodowki :szok:,takze zarcia bedzie na jakis czas:-D ;-)
A z powrotem (w sierpniu) wracam samolotem z dziecmi i tez wysylam wszystkie ciuchy i mam tylko bagaz podreczny ;-)A auta to u mnie w pl.3 stoja do dyspozycji i jak lecimy wszyscy razem to oczywiscie korzystamy :tak:
Kurcze 10 dni to minie migiem...bylam 9 dni w styczniu i nawet sie nie obejrzalam a juz tutaj lecialam :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry