reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
A dlaczego? Pewnie ma jakiegoś "glupiego" znajomego! [emoji6] mój się nie zgodził na Sebastiana bo ma takiego w pracy. Heh. Mężczyźni! [emoji6]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ogólnie bardzo chciałam Franek i też mu się nie podoba [emoji35] małpol mój a Rysiek nie bo Rysiek z Klanu, albo że brzydko, ale że wstyd ehhh z chłopami !

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ogólnie bardzo chciałam Franek i też mu się nie podoba [emoji35] małpol mój a Rysiek nie bo Rysiek z Klanu, albo że brzydko, ale że wstyd ehhh z chłopami !

Fajnie by było wołać Ryszarrrrrrrdzie obiad [emoji16] [emoji6]

Hej kobiety:) ja wczoraj mialam babskie spotkanie, zalozylam obcisla kiecke i w droge;) bylo fajnie milo i sympatycznie ale mecza mnie miejsca w ktorych jest glosno...a no i kelner pomylil zamowienie i przyniosl 3 piwa, kolezanki w smiech, a ja z powaga ze dzis wole czysta...on biedny tlumaczy sie ze wodki nie maja...a ja ze no wode;)
co do wozkow bylam pewna baby designe husky lub dotty, ale ostatnio w sklepie zobaczylam Graco i powiem wam zeby nie kolor ktory jest tylko czarny to bym brala...jest naprawde super, maly bo ja malutka, skretny, papowane kola, no i lzejszy niz baby designa...musze to przemyslec :)
Dzis czytalismy artykul o imionach nadawanych po miastach w USA,az moj zaproponowal Wolborz dla malej ;)
co do imion chlopca moj szukal imion NBA i Star Wars...na szczescie jest dziewczynka bo bym miala Lebrona lub Wade ;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

reklama
Tak, żeby nie zbankrutować!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Też miałam takie podejście, ale fotelik to jest ważniejszy od wózka ;)
Bezpieczeństow dziecka w trakcie jazdy, te 3 w 1 często nie mają fotelików tylko nosidełka ;) trzeba się zorientować co w komplecie, jak Maxi Cosi czy Cybex to brać, jak ;)

Mi się podoba Franek, Szymek, Michał, Stasiu, Filip, Bartek

Do góry