Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Isia mi w zeszłym roku dziewczyna na Święta posprzątała dom, ale nie byłam zadowolona. Musiałam po swojemu poprawić, fakt że to już lżejsza robota :-)
Fanti my tez mamy urodziny blizniakow w soboteod rana jedziemy na Mikołaja z firmy meza. O 15_ odbieramy tort a na 17 goscie. Dzisiaj robie jeden placek a jeden mi tesciowa zrobi na szczescie,ale jeszcze mieszkanie trzeba ogarnac tez troche po poludniu.

Mój synek powiedział- podziękuj ode mnie :-) więc dziękujęFanti też miałam wczoraj ciężki dzień. Czasami się zapominam, że jestem w ciążyi potem przeciążenie gotowe. Wszystkiego najlepszego dla synka![]()

Ja się zastanawiam kogo tu znaleźć do umycia okien, mebli itp przed świętami
Wczoraj całą kuchnię na błysk posprzątałam, podłogi umyłam, pranie, mycie luster i trochę okien. Potem nawet dojść do łóżka nie mogłam :-/
Fanti też miałam wczoraj ciężki dzień. Czasami się zapominam, że jestem w ciążyi potem przeciążenie gotowe. Wszystkiego najlepszego dla synka
Volka sto lat dla chłopaków
Cień nieciekawie z tym tętnem. Jak funkcjonujesz przy takim ciśnieniu?