• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Cocosh!!!! Coz za super dzien sie zaczal! Jak dobrze, ze sie odezwalas! [emoji5]️ ciesze sie, ze z Marysi serduszkiem wszystko dobrze!!! Co do operacji meza- dzielnie dacie rade:) z takim wsparciem jakie mu dajesz, wykuruje sie migusiem i zajmie sie Toba i Marysia. Mlody, przytojny z niego mezczyzna i zadna operacja zapewne mu nie straszna! [emoji6]

Lilith! Migusiem na IP!!!! Kolejny dzien piszesz o skurczach, bolu plecow i innych porodowych znakach i dalej siedzisz w domu! Nosz !!! Kolejny post ma byc ze szpitala!
I nikt Cie do domu nie odesle! Z Ola bylas przy koncu ciazy jak sie zglosilas do szpitala a teraz masz jeszcze ogrom czasu!

reklama
Cocosh, nie powiem, że troszkę nas w nerwach przetrzymałaś... ;P ale najważniejsze, że z Marysią wszystko w porządku a z mężem też na pewno będzie! :)

Volka, z biodrami u mnie też masakra. Wydaje mnie się, że one się rozszerzają i stąd te bóle i dyskomfort...

Brzuch swędzi sporadycznie ale największy problem to ja mam ze swędzącymi piersiami - czasem to aż do szaleństwa i do tego nie podrapiesz się przy ludziach hehe

Lilith jedź kochana, lepiej sprawdzić i nawet jak Cię odeślą, to przynajmniej będziesz spokojniejsza...

My dziś już po lepieniu bałwana. Co prawda miał dość niekonwencjonalny wygląd - ale Oli się podobał... Moje drogie - przedstawiam Wam Olafa:

Załączniki

• 1453023549209.jpg
    1453023549209.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 73
Witam się :)

Cocosh cieszę się ze z Marysia wszystko okej :)
Mąż młody to szybko dojdzie do siebie ! Ze być z wami! Jak najszybciej a nawet przed porodem :)

Lilith Ja bym jednak jechała na IP ;) nie zaszkodzi podjechać i sprawdzić...

Biodra mnie nie bolą jak Na razie [emoji14]

Alia piękny bałwanek :D

Ja po wczorajszej ,imprezie ' poszłam spac o 2 mój padł w momencie przykrycia się pościelą...a teraz obiad szykuje ja dzisiaj nie mam siły na nic jestem taka dętka

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Co do bioder to Volka mam to samo.... Najlepiej na boku sie spi bo skurczy mniej i mi latwiej sie oddycha ale jak poleze 2-3 h to mam wrazenie jakby kosci mi w srodku gnily od tego lezenia tak cholernie boli!!! :(

Cocosh- jesli moge wiedziec- ile zaplacilas w aptece gemini za swoje zakupy o ktorych wczesniej wspomnialas? Chcialabym wiedziec czy jestem frajerka czy tez idzie przelknac moja glupote robienia zakupow w sklepie no name- stacjonarnym.

Cocosh no nareszcie super że z Marysia jest ok mąż silny da radę trzymamy kciuki :*
Czytam o tym jak wam leci z cyckow i nagle patrzę i mam znowu plamę na cycku hehe :)
Mnie kolezanka obudziła po 8 że wpadna z dziećmi niedługo i coś dla Grzesia maja przywieść więc zjedlismy śniadanie i czekamy :)

Aliaolio jaki fajny bałwanek i córka zadowolona bardzo :)

U mnie już 102 cm w obwodzie. Ja drobnej budowy jestem, więc brzuch jest spory. Pomyśleć, że jeszcze dwa miesiące będzie rósł. :szok:

Lilith lepiej pojedź na IP. Sprawdzą, czy nie masz skurczy.

U mnie w domu mam dwa psy i kota. Pies jest mój a koty męża. Niby mówi się, że koty takie czyste są. A u mnie tylko ciągle żwirek od kuwety wszędzie, wszędzie kłaki, ciągle wali g.. i jeszcze wszędzie kłaki i wymioty. O innych rzeczach nie wspomnę. Pewnie trafiły mi się takie egzemplarze. Za to pies grzeczny i spokojny ;)

reklama
hej...
Cocosh dobrze że na echo nic nie wyszło... w końcu jakieś pozytywne wiadomości :) Oczywiście trzymamy kciukasy za operacje

Lilith jedź kochana...
Isia 3 to nie najgorzej :) pozdawaj to i bedziesz miała spokój...

Mi z piersi tez leci ale delikatnie, przy drugiej ciązy to mnie dosłownie zalewało.... a pokarmu było potem bardzo mało.
Ja sie nie tyle boje samego porodu, w końcu juz dwa razy rodziłam i wiem co mnie czeka... Boje sie że zdarzy sie coś takiego że bede musiała miec CC... A ja strasznie nie chce CC....

Alia śliczna córeczka :) bałwanek również :)

Ja mam 110 cm w obwodzie... tzn miałam kilka dni temu, zaraz sie aż zmierze... 111 cm mam :P a jak z waga to szczerze niewiem. Na pewno coś przybrałam. Ostatnio było 6 kg na plusie .. ja chciałam do końca ciąży tak dobic do 10 max 12 kg na plus. Ale no zobaczymy jak to bedzie jutro z samego rana sie zważe...

Ja sama, starszy pojechał do babci a mąż zabrał młodszego i psa i poszli na spacer... ja obiadek robie. Młody w brzusiu chce mi żebra połamac chyba hehe.. uwziął sie na nie i już tak bolą od tych kopniaków.... wrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry