reklama

Marcowe mamy 2016

Hej :p

Cien korzystaj z wolnego w szpitalu, moze szybko Cie wypuszcza :)

Z mama tak juz jest nie raz. Chociaz ja ani z mama ani z tesciowa nigdy nie mialam problemow, zawsze pomocne, zero wtracania sie :) Zlote kobietki :P A od kiedy jestem w uk no to jest jeszcze lepiej, tak jak Sarna pisala ze na odleglosc to sie jeszcze bardziej docenia to wszystko :)

Mlodamama to co Wy tacy pokloceni jestescie ? O cos powaznego poszlo ? :P Wszelako jak wiesz, ze masz racje to nie daj sie, a co :D

reklama
Cień trzymam kciuki żeby wyniki się poprawiły i żebyś szybko wyszła do dumku.

Ja tez dziś nie gotuje bo mam z wczoraj ale musze ogarnąć mieszkanie bo szwagier z zona dziś przyjadą a u mnie totalny syf :-) mąż mówi żebym nic nie ruszała, a on powie że to jego wina :-) ale ja tak nie mogę

Ja z moja mamą mam dobrze, mieszka 500 km ode mnie ale jak potrzebuje pomocy to zawsze się zjawi. Teraz np najpierw przyjedzie do mnie starsza siostra tak tydzień przed porodem żeby w razie czego zostać z Bartusiem a jak mały przyjdzie na świat to mama przyjedzie mi pomóc. Za to teściowa to temat rzeka :-)

Barbra ja tak z przerwami sprzątam... a zrobiłam tylko nasza sypialnie i trochę Zuzki pokój. I to bez kurzy i podłóg... to zostawiam na niedzielę bo dzisiaj nie dam rady ehhhhh

Cześć dziewczyny weszłam tu specjalnie żeby odpisać na wiadomość prywatną jednej z Was. Jakoś mi się przykro zrobiło bo zostałam zaatakowana jakimiś tekstami ze mam się wypisać z Waszego forum bo się nie udzielam i tak sobie pomyślałam wtf?
Może nie pamiętacie ale ja się z Wami pożegnałam kilka miesiecy temu i pisałam wtedy ze możecie mnie wykluczyć z prywatnego wątku ze zdjęciami i w ogóle. wydaje mi się ze wtedy dość jasno się określiłam, życzylam wszystkim szczęśliwego rozwiązania i przeniosłam się na wątek lutowy bo planowo będę rodzic w lutym a nie w marcu jak początkowo myslalam. I z góry przepraszam, zanim znowu mnie ktoś zaatakuje bo jak weszłam tu dzisiaj to mi telefon zwariował i coś mi się dziwnego wcisnelo jakieś ocenianie postów i nie wiem czy czegoś przez pomyłkę nie wcisnelam bo na telefonie łatwo o blad. Jedna z Was zaprosila mnie do znajomych na facebook i ja z grzecznosci to zaproszenie przyjelam, ale to był jej prywatny profil a nie jakaś grupa wiec juz tez nie wiem czy mam to teraz usuwać czy co? W każdym razie do żadnej facebook owej grupy nie należała i nie naleze. Wracając do wiadomości prywatnej, niech ta osoba zwróci uwagę ze nie można się ani zapisać ani wypisać z żadnego forum bo tu nie ma takiej funkcji. Polecam żeby zająć się ciaza i przygotowaniami do porodu a nie szukaniem dziury w całym. Przy okazji zaznaczam ze jesli sytuacja sie poworzy to wkleje ta wiadomosc na forum zeby wszyscy mogli przeczytac te "mądrości". Wszystkim marcowkom jeszcze raz życzę szybkich i sprawnych porodów i zdrowka

Cień &&&& za dobre wyniki

Ja właśnie jestem w trakcie robienia szarlotki ale ten ryż z jabłkami tez bym zjadła :cool2:
Moi rodzice znowu strasznie są za Kasjankiem, codziennie na skype dzwonimy do siebie bo oni chcą go zobaczyć a jak będę rodzić już mama sie zapowiedziała ze przyjeżdża żebym po porodzie tylko leżała a ona sie zajmie domem i Kasjanem
Isia współczuje podejścia twojej mamy

reklama
A jak jak wracałam dzisiaj z zakupów i przedszkola to pomyślałam: ciekawe czy jakbym miała teraz wypadek/stluczke to bym pojechała do szpitala i zaczęła od razu rodzic czy co....
I kilometr dalej, na mojej ulicy jest taki zakręt że dwa auta się nie zmieszczą... zimą już w ogóle jest przesrane bo jest ślisko i ciężko zahamować :/
I jadę sobie na tym zakręcie i widzę auto.... ja hamuje, próbuję zjechać to drugie auto tak samo i nic.... stanęliśmy 10 cm od siebie... tzw samospelniajaca się przepowiednia...
Ehhhh ale się zdenerwowalam dobrze, że to był mój najbliższy sąsiad z którym znam się od dziecka i który nam teraz serwisuje auta a nie ktoś obcy... Jacek powiedział, że jemu też zapaliła się lampka: ona jest w ciąży hihi
Ogarnęłam pokój Zuzki, tyle cennych kartek, karteczek, rysunków jej wyrzuciłem, że masakra jakaś. .. jakby ona to widziała :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry