reklama

Marcowe mamy 2016

Cień to jest mój śniadanie ze szpitala :D
Zastanawiam się czy po porodzie swojej lodówki nie waziasc bo jak mają mnie tak karmić to nie wiem skąd mi sie mleko w cycuszkach weźmie [emoji14]
00469ea13eebbae84c35224d9073d4d9.jpg

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

WTF????!!!! To chyba jakis zart!!!!!!! [emoji35]

reklama
Nooo z tym zarciem to jest przesada w szpitalach. A w szczegolnosci na noworodkowym powinni lepiej karmic. Cień a mialas w ogole takie skurcze prawdziwe? Bo mi sie wydaje!ze nie idzie ich pomylic z niczym innym. Brzuch caly sie napina,przybiera dziwny ksztalt,twardnieje jak kamień a jak skurcz ustępuje czuje sie wieksza aktywnosc dziecka.

Miałam na wieczor gdy do ktg mnie podlaczyli, dostalam tabletki na wstrzymanie bo rano miala byc cesarka.tak wiec wiem i pamietam co to za uczucie ...dzis wydaje mi sie ze 4 razy tak mialam i bolesne na dodatek :-\

O rany Cien ty sobie zamawiaj u meza dodatkowe posilki bo przeciez musisz tyc a nie szczuplec [emoji14] ja mialam taka kolacje przed porodem i pierwszy posilek po, laskawie mi przyniesli ok 2 w nocy po tych 30 paru godzinach glodu, dramat :rofl2: na szczescie obiady byly dobre

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Bursztynek nie żart [emoji14] takie śniadanie dostawalam albo dżem 1szt lub dwa kawałki Mielonki tyrolskiej i tyle :D a masła starczyło tylko na 1 kromkę wiec miałam małe masełko ze sobą ogórka zielonego i żółty ser oraz tak mały topiony

reklama
Cień mi teściowa lub babcia codziennie dowozily obiady... bo tak to bym własne dziecko ususzyla w środku a tutaj jedno z dań...
a5ee505262222390d83fc7e64f2e9c80.jpg

Jajko... zielone w środku zimne jak z lodu wyciągnięte ,sos' woda i maka ...a o reszcie nie wspomne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry