Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja dziś byłam na nartach z rodzicami. Tata 61 lat, drugi raz od 40 lat miał narty na nogach i nieźle sobie radził. Wczoraj było zapoznanie się z przyszłymi teściami....nawet dobrze wyszło
Byłam i tej położnej... i okazało się ze to są zajęcia ze szkoły rodzenia na które się zapisałam BARDZO DAWNO TEMU Pani przedympatyczna...uśmiechnięta! Jest położna w szpitalu gdzie będę rodziła... po porodzie przyjdzie do mnie i do maluszka i właściwie tyle trochę się głupio czułam bo byłam sama a tam była jedna para ale cóż za tydzień jest omawiany poród miło spędziłam 1.5h !
No tak marzec mi wychodził na początku, potem wg usg 29luty ale mowiłam źe zacisne nogi,ale cc zawsze jesrsxybciej niz termin usg. Mam nadzieję że mnie nie wygonicie z marcówek bo na wątku lutowym nie jestem wogóle w temacie....najwyżej będę tajniacko Was czytać