• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Bardzo ladna sukienka Kamila! W szczegolnosci dół mi sie bardzi podoba! Kustronka tez mam masywne lydki,wiem o czym mowisz,ale na cywilnym zaryzykowalam i bylam w krotkiej :p. Wzielam mlodego na spacer i Wam powiem!ze inne dziecko jak jest sam! Usluchany i grzeczny a jak sa razem to takie zboje!ze szok! :p ciekawe jak Adas w przedszkolu hehe

reklama
Kamila śliczna ta sukienka! To Twój dzień i to Ty masz się w niej dobrze czuć, a nie kupować coś na pokaz bo rodzina by Cię widziała w czymś innym. Ja też miałam krótką sukienkę (ale miałam ślub cywilny plus kolacja która przeobraziła się w wesele) za całe 150 zł i tego się najbardziej cieszę, bo to nie sztuka wydać 3000 na tak naprawdę jeden wieczór :sorry2: A z tą wagą to ja wychodząc ze szpitala miałam już swoją sprzed ciąży, potem jeszcze chudłam i wyszło szybko -14, także różnie to bywa. Jedyne co to brzuch został przez długi czas jak mniej więcej w 3-4 miesiącu ciąży.

Dzastibasti ja teraz siedzę i dumam co tu nad łóżeczkiem powiesić, mam nieużywaną dużą lampkę ścienną ze ściemniaczem, która bardzo by mi się przydała (muszę się pozbyć szafki nocnej na rzecz łóżeczka), a na drugiej ścianie jak nic czegoś brakuje, może jakiejś półeczki...

mój geniusz przechodzi wszelkie pojęcie ... wziełam sie za porządki ... zdjełam suche pranie, poznosiłam wszystkie naczynia do zlewu i mysle tak ... wstawie nowe pranie i pozmywam naczynia zeby mojemu było dzis lzej bo ja nie mam zajec przez 2tyg wiec nie bede totalnym leniem - wrzuciłam wszystko do pralki nalewam płynu i zdjełam wszystko z siebie (bo to ten sam kolor :P) włączyłam pralke, wchodze pod prysznic i .... NIE MA WODY :D

Kamila bardzo ładna ta sukienka nie słuchaj nikogo jak ty się w niej dobrze czujesz to super ja bym wszystkim powiedziała że to jest mój dzień a nie wasz każdy się ubierze jak jemu jest wygodnie i tyle niech się odwala :)
Dzasti hehe :) korzystam bo jak będę karmić to część rzeczy na jakiś czas muszę wyrzucić z menu :/

Ja do klusek śląskich nie dodaję ani jajka ani mleka :)
Volka
to teraz luz blus masz ;)
Kamila a jak będzie wyglądało wesele? Standardowe z fetą na 100 (lub więcej) gości, czy raczej obiad dla najbliższej rodziny? Jak standardowe to faktycznie sukienka może wydawać się skromna, mimo tego że naprawdę śliczna, butki też fajne :) Moja bratowa też ślub kościelny brała w krótkiej i wyglądała uroczo wg mnie (foto poniżej), ale wesele to właśnie taki obiad na 20 osób bez żadnych otoczek w stylu fotograf, kamerzysta. Na duże wesele długa kieca wygląda bardziej dostojnie i lepiej prezentuje się na zdjęciach/filmie z wesela. Ale to moja subiektywna opinia, każdy ma prawo do własnej ;)

Załączniki

• P8230214.JPG
    P8230214.JPG
    396,3 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Jeszcze raz!

Kamila bardzo ladna sukienka! Według mnie to Ty masz się czuć w niej dobrze i tobie ma się podobac bo to twój dzień ! :)

Co do rozłąki to nie mogę się wypowiadać bo nie mam jeszcze żadnych dzieci w domu ale jak mój mnie zostawial w szpitalu to mi było przykro :D

Noc miałam straszna po spacerze mnie tak rozbolala glowa ale nie chcialam brac tabl. I takim oto sposobem meczylam się do po 3 żeby usnąć... a rano obudziłam się z większym bólem głowy na szczęście już przeszło :D

Ja dzisiaj mam zajęcia będzie o porodzie i Pani mówiła żeby przyjść z partnerem a mój to wogole nie chcę chodzić ze mną na te zajęcia :/ ,Paulina no weź przestan' to jest jego powód :D będę musiała wprowadzić dzisiaj szantaż emocjonalny[emoji14]

Ja mam w planach przegra resztę ubranek co mam do 1r. Jest ich z 5 worków nie wszystko mi pasuje a reszte oddam :) dla kogoś biednego czy do tych kontenerów z ubraniami...

Rowniez muszę ściągnąć moje Magiczne pudło w którym mam sukienki i mozze coś znajdę Na tą sobotnią imprezę...

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry