• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja przy astmia mialam wdechy ale teraz nie wiem czy bym mogła w ciazy ...mnie drapie strasznie i dusi a jak na sucho kaszle to boli mnie cala krtan w srodku a jak na mokro to nie umiem sie wykaszlec i az mnie naciąga :-(

Arusiowa, Maya wszystkiego najlepszego dla Waszych synków.

Serduszko dobrze, że na poród na razie się nie zanosi.

Juana najważniejsze, że jest cały czas tak samo :)

Podziwiam za spanie na plecach. Ja jak leżę dłużej niż dwie minuty, to kręgosłup mi siada. :)

Kubusiowa piękne widoki, tylko to zimno... brrr

Moje dzidzi już ostatnio było z wymiarami dwa tygodnie do przodu, a teraz ta waga może też przez ten wymiar BPD głowy być większa, a w rzeczywistości mniejsza :p Ogólnie po badaniu wymiarów dzidzi to są one na 38t2d a ja mam dzisiaj 36tc.

A i chłopak bez dwóch zdań już po raz kolejny nogi rozkładał, żeby wszystko pokazać :D Ja ostatnio dostaje same zdjęcia jego genitaliów :p:p

Mąż mi zrobił kanapki to mogę Was spokojnie nadrabiać :D

A co ćwiczen to wczoraj juz odpuściłam bo meczyl mnie kaszel a dzis nos zatkany i zatoki mnie pobolewaja to nie wiem czy tez nie odpuszcze..ale sie zobaczy...

A jeszcze jakiś postrzal mnie chwycil od rana w szyje i glowy nie moge odwrocic...

A ja w końcu zjadlam po zebraniu w przedszkolu, zrobilam makaron, brokuly i sos czosnkowy :-) i rosół i jestem najedzona

Możliwe, że przez resztę wymiarów, bo one są na około 38 tc :) Mój mąż się urodził 4150 g i 60 cm, więc ma być po kim duży dzidziuś :)

Lekarka mi mówiła, że to taka waga około, że dopiero po porodzie wszystko wyjdzie co i jak :)

Marcowa mój też za żadne skarby nie chciał być przy porodzie -ogólnie brzydliwy jest, na szczęście udało się go zmusić żeby poszedł - mieliśmy umowę ze jak nie będzie dawał rady , czy na sam finał może wyjść z sali, a ja nie będę miała mu tego za złe - został do końca :tak: ale pepowiny juz nie chciał przeciąć :P siostra to tez nie głupi pomysł, w końcu już doświadczona ;)

Kubusiowa jeeeeeeej jak tam macie ładnie! Ale nie wiem czy bym zniosła te białe noce ;)

Dzastibasti ojej to Ty już powoli możesz się szykować na porodowke, niezła waga ;)

Pozwoliłam sobie dziś na wyjście z domu , i znowu brzuch boli, już mam tego po dziurki w nosie, niech ten marzec przychodzi szybciej :baffled: mąż mnie już słuchać nie może, jak dobrze ze jest takie forum jak tona którym mogę sobie pomarudzic w eter :P i wiecie co strasznie się ciesze ze juz mam wszystko poprane i poukładane bo zwyczajnie nie miałabym juz na to siły. Gdybym się posluchala ślubnego ze jeszcze tyle czasu to bym została z ręką w nocniku i z nerwami ze nic nie jest zrobione.

reklama
Dziewczyny dziękuję za polecenie żelazka :D Przyjaciółka mi dzisiaj poleciła Philips Azur 2890 i teraz mąż mój siedzi i porównuje to co wyście poleciły z tym od mojej przyjaciółki, bo ona mi nawet przyniosła żebym mogła wypróbować w domu :D:D

Nawet mnie nie straszcie, że już mogę rodzić :P Bo ja nie jestem jeszcze przygotowana :P Pranie w trakcie a prasowanie nie zaczęte :P Ale do szpitala wszystko mam, puki co nie spakowane jeszcze :) Ja cały czas wiem, że ta obliczona waga to tylko na podstawie wymiarów, które są bardzo czułe, bo trochę w jedną czy w drugą stronę na aparacie się przesunie pani doktor i już jest różnica, więc możliwe, że mniejszy będzie dzidziuś :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry