• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti co tam arbuz zamiast kwiatka czy brak pierscionka:)
Masz kochajacego meza i synka.Czego wiecej chciec od zycia :)
Ale fakt podroczyc sie czasem trzeba z tymi naszymi chlopami
Nie no ja ogólnie nie mam na co narzekać. ale tyle razy można było nadrobić błąd i np na urodziny synka kupić też bukiet dla mamy. A na rocznicę zaległy pierścionek.. Eh ale to nie mój mąż. A tym bardziej jeśli mu o tym powiem to na bank tego nie zrobi taki uparty.

dzastibasti polecam!
http://m.ceneo.pl/401968
Uzywam od dwoch lat i nie zamienillabym na zadne inne:)

Ma wlasnie po spacerze:) nie cierpie zimy, ale dla takich widokow jestem w stanie ja zaakceptowac:)
Zobacz załącznik 745466Zobacz załącznik 745467
Też mam to żelazko i również polecam! W sumie mamy już je ok 3 lat. I nie żałuje. Moja mamę też na takie namówiliśmy i też zadowolona. Tylko my kupiliśmy w necie bo było dużo taniej niż w sklepie.

reklama
Mój synek miał dziś wrócić do domu a tu znów zmiana planów. Smutno mi już i tęskno za nim. Od rana byli z babcią na basenie, potem pojechali do jej koleżanki co ma wnuka w wielu Oliwiera i wracając wpadli na hamburgery do nas. Zrobiłam specjalnie dla niego takie nasze z dużą ilością warzyw :) zobaczył bałagan i pyta czy jeszcze dziś może spać u babci. No cóż fakt że nie ciekawie to wygląda ale do jutra zawezme się i sprzątnę wszystko żeby chciał być ze mną :)

Fanti moj tez się mi nie oświadczył tylko powiedzial 1000 wystarczy? Kup sobie pierścionek. Tak to jest z tymi mężczyznami.
Ja tez mam takie żelazko.
W końcu nie robilam pączków za duzo czasu w szpitalu spędziłam. Wiec m pojechal i kipil w sklepie az 8. Na nasza trojeczke. Ciekawe kto to zje.
Kubusiowa piekne widoczki.
No mój raczej chyba będzie przy porodzie chyba, że nie zdazy z pracy przyjechać. A ma 40 min drogi.
A Ty Barbra znowu o jedzeniu??!!!

Lewusek u nas tez taka sytuacja, ze nie wiadomo czy Maz bedzie przy porodzie:( bo jesli nie wyrobie sie z porodem do 19ego marca to nie bedziemy mieli z kim Kuby zostawic. Bo nasi przyjaciele wyjezdzaja wtedy na urlop.

Widze, ze duzo z nas uzywa tego samego zelazka;D widzisz dzastibasti-nie zastanawiaj sie, tylko kupuj;D

Clodi a czemu siostra chce wracac? Bo my tez wracamy na 100%:) w tym roku budujemy dom i mysle, ze gdzies za dwa lata powrot na zawsze:) nie wyobrazam sobie spedzic calego zycia na obczyznie;)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Donoszę Wam wieści z wizyty :) Ogólnie ok. Szyjka długa, rozwarcie na opuszek. W poniedziałek idę robić badanie na GBS. Posiew moczu muszę zrobić i na następną wizytę, która za 2 tygodnie morfologie krwi z liczeniem płytek krwi w komorze, żeby zobaczyć ile ich mam, czy mi się nie zlepiają plus badanie HBS i HCV.

Dzidziuś mój dalej jest duży, waży około 3200 g. Obrócony głową w dół :)

I Lewusek mam dla Ciebie wiadomość, moje dzidzi też ma większą głowę, wymiarowo pasuje na 39t1d BPD, a HC na 38t2d. Pani doktor powiedziała, że nie ma się co martwić, dużo dzieci ma głowę większą niż średnia wielkość w danym tygodniu. Nawet się śmiałą, że mądrego dzidziusia będę miała, bo dużą głowę będzie miał :) I powiedziała, ze lepiej niż jest większa niż za mała (w sensie że by wielkością odbiegała od pozostałych wymiarów jako tygodnie mniej). Więc moja droga nie stresuj się, zobaczysz będzie wszystko dobrze :D

Idę zjeść kolację zanim Was nadrobię co pisałyście :p Bo jak się jakieś jedzonko pojawi to chyba laptopa bym zjadła:p:p

U nas zaręczyny były 2 lata przed ślubem miałam na rano do roboty a mój wolne wstał nie wiedział co mi kupić na urodziny bo miałam właśnie tego dnia i pojechał kupić pierścionek :)
Były kwiaty winko itp koty go trochę zdradziły bo jak weszłam do domu to chował kwiaty a Bunia od tyłu już się odbierała do nich hehe ale było pięknie :D
Co do porodu to moj będzie i chce być i cały czas się szykuje na to :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry