• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Manka mówisz jak moja mama :)
Volka Zuzka długo była na skoikach a jak miała 16 miesięcy to szła do żłobka... Po dwóch miesiącach poszła do prywatnego przedszkola więc tam miała posiłki. A co do gotowania to umiem robić jarzynowa i pomidorowa :) jarzynowa oczywiście z hortex mrożona a pomidorowa z koncentratu... i do tego rama creme fine bo nie waży się w zupie hihi
Teraz mam zamiar gotować zupki dla malego bo te słoiki dla starszych dzieci są strasznie drogie :/
Pewnie latem owoców też będę dawała więcej takich normalnych a nie ze słoika...
Ale jak M latem cały tydzień jest poza domem to my często też jadamy 'gdzies' ;)

dzastibasti polecam!
http://m.ceneo.pl/401968
Uzywam od dwoch lat i nie zamienillabym na zadne inne:)

Ma wlasnie po spacerze:) nie cierpie zimy, ale dla takich widokow jestem w stanie ja zaakceptowac:)
uploadfromtaptalk1454599605393.png
uploadfromtaptalk1454599612669.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1454599605393.png
    uploadfromtaptalk1454599605393.png
    272,1 KB · Wyświetleń: 149
  • uploadfromtaptalk1454599612669.jpg
    uploadfromtaptalk1454599612669.jpg
    69,5 KB · Wyświetleń: 163
Isia - srodkowa Norwegia :) tutaj taka zima to norma:) dla mnie to bylo przeklenstwo w pierwszych latach:P bo zimy nie cierpie. Ale od kiedy jest Kuba to nawet na zime patrze inaczej:) bo dziecko ma frajde:) no i widoki sa piękne :)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Isia temperatura latem przewaznie w granicach 20 stopni. Oczywiscie czasem jest zimniej, czasem wrecz upalnie. Jak w Polsce:) tylko wiosna sie pozniej zaczyna bo tak kolo maja. A od czerwca do sierpnia nie ma nocy:) w ogole nie robi sie ciemno:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry