reklama

Marcowe mamy 2016

Ja i brat urodzilismy się tacy sami jak waga tak cm[emoji14]
Kupiłam mojemu drobny prezent walentynkowy mieliśmy nic nie kupować ale jeszcze mamy rocznice w ten dzień on co roku wiaty czy coś kupuje więc uznałam że kupię mu śmieszne majtaski :D z żabka i napisem xD

Byłam na chwilę wcześniej taty i spotkałam sąsiadkę wymagała wyglaskala mi brzuch[emoji14]

Ktg zrobione straszne to było... nie dość ze podobno mi jakieś skurcze wyszły co ja nic nie czułam to albo było słychać tętno małej ale nie chciała się ruszać a jak nic nie było słychać to zaś się ruszala... 20min. Trzymałam głowice bo nie dało się zapisu zrobic brrr i dalej czekam na lekarza

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Miała przyjsc ta anestezj. I poszła kaS i kij w dupie mnie ma :D ja siedzę nie dość ze jestem glodna! Nic nie mam w torebce do jedzenia ! Muszę kupkę a nie mam chusteczek... sklepik na dole zamkniety :/ brrr

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Kubusiowa w Norwegii to norma. Jeszcze będziesz dostawała ładne pieniądze zanim dziecko do przedszkola pójdzie ,ale to już pewnie masz na Kubusia :) tam social jest taki ze hoho ;)

Cocosh ja dostałam tez antybiotyk podczas porodu profilaktycznie ,bo nie miałam tego badania zrobionego ...

Dziewczyny czy Was też tak kuje w kroczu. Bo aż się boje wstawać z łóżka tak mnie ciśnie tam na dole ;/

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi.
Tym się nie martwię tyle tylko, że w raze czego trzeba się śpieszyć do szpitala a nie układać fryzurę :)
A ja też mam coś nie tak z moczem poziomka. Mam zrobić posiew też. to coś strasznego jest jeśli są jakieś bakterie? Pewnie coś w szpitalu u miśka złapałam :(

Volka według usg to jestem w 37 a nie 39 tygodniu ale lekarz mi dzisiaj mówił, że lada dzień i że z tego co widzi to może nie być następnej wizyty (26 lutego mam).
A ja tylko - byle do piątku aż Miś wyjdzie do domku i mogę rodzić. :)
Dzisiaj miałam tak jak Młoda :) tyle mi poleciał nagle śluzu ze byłam pewna że to wody płodowe :)

Widzę, że się ostro wszystkie trzymamy :)

Chcialam tylko napisac, ze dostalam gorączki i pojechałam na IP gdzie okazalo sie ze mam 3 cm rozwarcia. Czekam na decyzje czy dzis nie bedzie cesarki czasem.

Ania*Be !!!! A ja właśnie napisałam że się ostro trzymamy.
To teraz ostro trzymamy kciuki żeby wszystko było ok. Na pewno wszystko będzie ok. Jesteś już w 36 tygodniu więc napewno dzidzi będzie ok.

Jeeeezu ale mam nerwy na mojego. Boze,juz dawno tak nie wybuchłam. Chyba sie nazbieralo za dlugo. Wkurzylam sie,bo w ciagu 3 dni byl sobie dwa razy u dentysty i mimo.ze na nfz za wdzystko placil. Miwilam mu zeby nie szedl znowu jak chce placic. Poszedl i znow tyle samo wydal. A ja malemu nie kupie hustawki,bo mi bylo szkoda kasy a on se tak po prostu to wydal. I jeszcze mowi.ze nir bedzie ze mna dyskutowal. No nirmalnie mam ocjote go zatrzelic. I po co mi te nerwy? :/

reklama
Edit ja wiedzialam, ze becikowe jest duze, ale w zyciu sie nie spodziewalam az tylu pieniedzy :D przy Kubusiu dostalismy 10 tys mniej :D
A socjal naprawde jest swietny. Przez ostatni rok dostajemy 3 tys zl miesiecznie za to, ze Maly nie chodzi do przedszkola + 500zl rodzinnego. Dbaja strasznie o dzieci :)
A co co klucia w kroczu-ja mam czasem wrazenie, ze jak wstaje to Olek zaraz raczke czy glowke wystawi. Nie jest to klucie, ale taki bolacy nacisk na dol:P

Cocosh a moze juz czop Ci odszedl? Jesli to byl gesty sluz to bardzo mozliwe ze to to:)

Ania*Be kciuki za Ciebie! Daj znac co sie dzieje! Ktory to tydzien?

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry