reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja nie lubie prezentow walentynkowych,ale kurde jak juz małż wpadl na to zeby mi tego kwiota kupic to wypadaloby sie odwdzieczyc :p. Musze wyskoczyc na chwile.moze w jakims markecie cos wybiore. I tak mysle czy mam wene na gotowanie czy zamawiamy sajgonki ;)

Witam sie i ja.
Noc jak zwykle slaba.Trzy razy siku wstawalam.Ja dostalam storczyka od mojego juz wczoraj a ja mu kupilam bokserki :)
Dzis slaby dzien sie zaczyna .Nogi od bioder w dol mnie bolą jak diabli. Wejdę sobie do wanny moze bedzie lepiej. My juz teraz na tym forum jak staruszki narzekamy he he.

Młodamama, t
poziomka07 jak chcesz to mogę Cię polecić to będziesz miała 2 stówki taniej. A w ogóle teraz jest promocja dla rodzących do 15 marca 650 zł taniej od opłaty po porodzie i jakieś pakiety gratis. Ja w poniedziałek idę także jakby co to wyślij mi swoje dane na priv to Cię polecę. A Ty później też kogoś możesz, która jeszcze jest chętna? :)

Asienka a z jakiej firmy bierzecie, z Polskiego Banku Komórek Macierzystych? Jakie sa koszty początkowe i opłata roczna?

Ja mężowi kupiłam torta w kształcie serca. A ja dostałam bukiet kwiatków
Wczoraj wreszcie wybraliśmy wózek i juz zapłacony czeka na magazynie, Mąż odbierze jak urodze. Jest mega różowy hehe, taki chciałam.

Wczoraj mieliśmy miły wieczor odwiedzili nasz znajomi z dziećmi i było super

reklama
U mnie kiepska nocka, 3 razy siku musiałam, w dodatku mała się cały czas wierciła i rozpychała. Spać nie mogłam, dopiero po 5 udało mi się na chwilę zasnąć. Dziecię teraz odsypia, a ja jak zombi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry