Mloda a pralas juz cokolwiek w tym programie? On glownie polega na namaczaniu w niskiej temperaturze, wirowanie jest minimalne, przynajmniej u mnie tak jest
Bursztynek pokaz krzeslo

ja tez sie ostatnio obudzilam z nieco bardziej pladkim brzuchem, pierwsza moja mysl cholera, to urodzilam i nie pamietam?
Isia co kupilas na tego hemoroida? U nas w weekend bilet do kina dla doroslego ok 32 zl, zdzierstwo
Barbra na co idziecie do kina?
Chrobek i jakie butki kupiliscie? Tez juz musze sie zaczac rozglądać, bo te z lata raczej juz za male...
Kasia pokaz wozek
Fanti nie przejmuj sie, marudz do woli, ciezarnym wolno
Clodi och uszka... Chyba wiem co jutro zjem

moha tez koniecznie chce pomagac w kuchni, gdyby jeszcze bylo w tym faktycznie wiecej pomocy niz przeszkadzania to byloby super
My tez walentynek nie obchodzimy, chyba sie starzejemy

tak to robilam jakies ciacho i wychodzilismy gdzies na obiad, ale ciasto robilam na wczoraj na wizyte gości, a wyszlismy na obiad do moich rodzicow, takze tak jest romantycznie
Dzis w nocy tez zasnac nie moglam, moze o 4 sie udało, pobudka standardowo ok 8... Chociaz maz mowi ze jak o 3 z psem wychodzil to spalam jak zabita, z tym ze pamietam jak przed 3 patrzylam na zegarek, a o 3.30 budzilam go zeby z nim wyszedl, bo piszczy

takze bardzo to dziwne

fakt faktem dospalam moze do 9, teraz mnie glowa boli z niewyspania