Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Blekinge ja tez zamierzam co nieco dokupi tak dwa miesiące przed. A ze akurat beda wyprzedaze, to bedzie mozna nieco bardziej zaszaleć
A ubranka w rozm 50 kupujesz? Ja przy Kubusiu mialam tylko kilka sztuk na 56, reszte 62. I w sumie dobrze wyszlo bo Mlody mial 60cm gdy sie urodzilwiec w 56 pochodzil ledwo miesiac.
Ja w pierwszej ciazy w 16 tygodniu poczulam 'rybke' w brzuchukolo 22 tygodnia juz mozna bylo zauwazyc wyrazne ruchy na skorze
![]()

) i potem się położna na porodówce śmiała że chyba się spodziewałam wielkoluda (ojciec ma niecałe 2 metry, więc miałam prawo)
Pierwsze ubranko to było jakoś mieszane rozmiarowo, 62-56, mała ubierana byla na cebulkę. Miałam też kilka ubranek na 56, ale na początku i w nich się topiła, przy urodzeniu miała 55 cm. Po niecałym miesiącu okazało się że mogę już te 56 odłożyć, bo niektóre zdążyłam tylko raz założyć. Jedne śpiochy tylko do zdjęcia założyłam 
Przed chwilą chyba znów coś poczułam 
Na którą masz? ;-)