Hohoho, zostawić was na jeden dzień, to pół dnia odpisywania
Witam nowe mamy
Ja wyprawkę zaczęłam kompletowac 2 miesiące przed terminem, wcześniej tylko rozgladalam się za "grubszymi" rzeczami typu leżaczek czy wózek. Teraz pewnie też tak będzie ze zacznę kupować po nowym roku - ale przynajmniej większość rzeczy mam
Co do imion to ja się tylko modlilam żeby córa została córką, bo w ogóle nie doszliśmy do porozumienia z imieniem dla chłopca

od początku czułam ze Laura jest strzałem w 10 i Laura została, teraz w ogóle nie mam żadnego typu. Niby jest kilka imion co mi się podoba, ale żadne nie ma w sobie tego czegoś co czułam przy Laurze

teraz póki co nie rozmawialiśmy o imionach. Ja strasznie choruje na Mateusza dla chlopca, ale P nie chce o tym słyszeć

Może będzie Szymon, ostatnio chodzi mi po głowie Bartek, dla dziewczynki nie mam pomysłu. .. Może Kornelia, może Nina, ale jak tak was czytam to Emilka mi wpadła w ucho
Nieźle macie z ta opieką za granicą, jednak u nas ciężarne są dopieszczone
Edit milej imprezy
Volka gratuluję ruchów

ja w piątek czułam "kopniaka", teraz cisza. To było zbyt charakterystyczne żeby to były jelita
Ja juz się boje co jutro usłyszę, przez ten bolacy brzuch i brak objawów trochę się obawiam... pocieszam się tylko tym ze to co czułam w piątek to faktycznie mógł być znak życia od malucha, ech juz swiruje