reklama

Marcowe mamy 2016

A mi włosy bardziej się teraz przetłuszczają, w ogóle na moje oko przed ciążą były ładniejsze, niespodzianki na buzi są takie same jak przed ciążą plus obecnie na dekolcie jakoś mnie wysypało, a buzia zdecydowanie nabrała większego kształtu, a w brzuszku siedzi chłopak :)

reklama
Agiszonek, a dlaczego zrezygnowałaś z drugich? Nie masz z NFZtu refundowanych? Bo jak masz to warto pójść- wszystkie organy ci sprawdzą i zmierzą- mnie nawet sprawdził, że malutka ma całe podniebienie, a wydawałoby się, że to tak malutkie, że jak w ogóle można sprawdzić. Przepływowość nerek, kręgosłup, serce, żołądek. Jak zobaczyłam wszędzie na kartce- że ok to aż mi lźej na duszy.

Ja włosy mam mocne i są ładniejsze ,paznokcie rosną szybciutko ,cera normalna idzie tylko w brzuch waga. Ogólnie tak jak przy synku miałam w ciąży ,a teraz póki co dziewczynka ,zobaczymy na kolejnym usg czy nic jej nie wyrosło (oby nie ) ☺

Dobry wieczor wszystkim :)

Witam kolejna nowa mamuske, co tak pozno ?

Ja Was czytam na biezaco ale nie mialam czasu odpisywac :)
Gratuluje kolejnych synkow i corek. No niedlugo dziewczynki dogonia liczbe chlopcow :D
Trzymam kciuki za kolejne wizyty.
Bar bra super to lozko !
Co do wygladu to hmm, wszyscy mowia ze wygladam na chlopca :) Wlosy bez zmian, cera raz ladna raz obsypana :D Brzuszek jeszcze maly, nie rzuca sie w oczy chociaz czuje go juz coraz bardziej. Dzis kupilam dwie pary dresow w H&M i NewYorkerze. Jak na razie spodnie ciazowe moga nie istniec :D Ruchow dalej nie czuje ale to dopiero w srode bedzie skonczony 18 tydzien wiec jeszcze sobie cierpliwie czekam. Na urlopie mamcia mnie dokarmia, codziennie takie pyszne jedzonka, takze brzuch bedzie niedlugo jak arbuz :D
Swieta niestety spedzamy w Anglii, bo moj maz nie dostalby urlopu na swieta bo za pozno zapytal dlatego jestesmy teraz. Szkoda, ze nie bedziemy w Polsce z rodzina no ale trudno, w przyszlym roku przyjedziemy z dzidziusiem !
Jutro musze zadzwonic i umowic sie na wizyte bo chce wiedziec co w brzuszku piszczy :)
Dobranoc

Dziewczyny gratuluję udanych wczorajszych wizyt, wiem jaka to dla Was ulga i miód na serce.
Witam nowa mamusie :)

Ja wieczorem złapałam takiego dola ze jak zaczęłam płakać to łkałam tak przez kilka godzin. Włączył mi się schemat ze wszystko nie tak ze okropnie wygladam, że stary mnie wkurza i w ogóle obraziłam się na cały swiat. To już jest jakiś koniec świata, ja normalnie nigdy taka nie jestem a teraz...nie wiem co się dzieje
U mnie się akurat sprawdza ze córka odebrała mi urode. Cera, wlosy, katastrofa. W pierwszej ciazy tez tak mialam.
Uciekam spać. Dobrej nocy wszystkim

Manka no to udanej wizyty

U mnie też wszyscy mówią, że wszystko tylko w brzuch mi idzie i że świetnie wyglądam no i spodxiewamy sie synka. Brzuch ciągnie do przodu, a jak byłam z córcia to był rozlany po całości.
Ale moje słonko mnie dzisiaj kopie chyba w ogóle nie śpi.

reklama
Dzień dobry :) już po prysznicu jestem, zaraz musze iść moje włosy doprowadzić do porządku. Ale mnie gardło boli, kaszel się zaczyna i katar męczy :/ ehhhh najchętniej ten tydzień spedzilabym w domu, w łóżku a nie mam takiej możliwości :( ehhhh jak ja chcę woooooolne!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry