reklama

Marcowe mamy 2016

Gratuluję poznania płci, ja jeszcze 2 tygodnie czekam, ale już odliczam dni :-D

Ja mam brzuch chyba taki sam jak z Lalką, taki rozlazły i mały (pewnie za chwilę wystrzeli jak szalony). Ale i objawy były inne i smaki w tych 2 ciążach, w 1 zwracałam wszystko jak leci, n mięso długo nie mogłam nawet spojrzeć, zasmakował mi sernik, chociaż nie lubiłam i co chwilę bym jadła ogórkową czy kapuśniak. Teraz nic, leciutkie mdłości jak długo nie jadłam, albo jak jechałam samochodem, mniejsza ochota na słodycze (co mi już przeszło), mięso mi nie przeszkadzało, a rosół mogę jeść na okrągło, ale to to zawsze lubiłam ;-) Włosy się nieco pogorszyły, cera niewiele lepsza, także nie wiadomo co będzie :sorry: No i jeszcze z małą tak czułam że będzie baba, a teraz nic, żadnego przeczucia. Może to i lepiej, człowiek się nie rozczaruje jak się nastawi :rofl2:

Elisse u nas też szaro i zimno, wczoraj trochę słoneczka było, a dziś szkoda gadać. Tylko deszczu brakuje do kompletu

Manka u Ciebie widzę silne przeczucie na chłopca :-) Ciekawe czy się sprawdzi ;-)

Rany dziewczyny, ratunku, mam obiad do zrobienia, a nie chce mi się jak nie wiem co :zawstydzona/y: Jeszcze muszę chatkę odgruzować przed sobotą, chyba zacznę już od dziś, bo z tym moim lenistwem to się zejdzie :-D

Aa i mam pytanko - zna któraś sposoby na usunięcie długopisu ze ścian? Mój drugi Picasso nie odróżnia kartki od ściany, nie zauważyłam jak zabrała nam długopis i teraz mam piękne mieszkanko :sorry:

reklama
u mnie brzusio nieduży i taka fajna piłeczka, przytyłam tylko 4 kg co przy mojej niedowadze jest malutko i nadal jestem chuda jak patyk, tez codziennie jem coś słodkiego, ale głownie po to zeby troszkę przytyc, boje sie jeść za dużo bo w pierwszej ciazy sobie i żałowałam i byłam zagrożona cukrzyca ciazowa.

niestety od dwóch dni jestem przeziębiona, do tego od wczoraj tak bolą mnie plecy na wysokości i łopatek, ze wczoraj wieczorem ryczałem z bólu, moja corka myślała, ze juz rodzic zaczynam haha

dzis byłam na pobraniu krwi brrr jak jak tego nie lubię a w czwartek mam usg połówkowe, ktorym mega sie stresuje, a do tego bedę musiała jechać bez męża bo on w delegacji i z dzieckiem tak wiec czad

Poziomka ja mam to samo 4 kg na plusie co przy mojej wadze to malutki brzusznej malutki piłeczka pupa bez zmian piersi zaczynają nabierać kształtów i mój już zadowolony mówi że bardzo lubi moje małe ale większe też będą tajne faceci :p ją wrocilam teraz papu i odpoczynek materace wybralam wózek wypatrzony teraz tylko mojemu pokaże i zobaczymy kupilam kilka bluzeczek bodow spodnie bo przecina była z 15 lub 20 na 5 lub 10 więc kupilam i butelkę jedną mała kupilam i 2 smoczki dla maluszka takie od 0 do 2 :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry