reklama

Marcowe mamy 2016

Dzien dobry. My juz nawet błyskawicznie wybralismy imie. Jak wracalismy maz powiedzial " od razu wiedzialam ze w brzuchu siedzi Julcia". No i chyba zostanie Julcia. Caly wieczor jak cos przegladałam na necie dla maluszka to moj:" tak to bedzie ok dla Julcia albo nie nie to dla chlopaka nie dla Julci "
Ja sie nadal oswajam jakos ten chłopak mi siedzial w glowie od poczatku ciazy.
Ciesze sie ze zdrowe bo to najwazniejsze byłam taka skupiona nad tym czy z maluszkiem ok i sluchaniem serduszka ze nawet o plec nie spytalam. Lekarka sama chyba bedzie dziewczynka.

reklama
Witam!!

C|o do cery to masakra totalna pryszcz na pryszczu i to mega diody :/, włosy wypadają strasznie i jak pomyśle co będzie po porodzie to będę łysa chyba.

Brzuch mam rozlany na boki o dziwo tak nigdy nie miałam.

U mnie pierwsza nieprzespana noc. Co chwile sie budzilam, potem zasnac nie moglam, wiercilam sie. O dziwo wstalam nawet wyspana. Ostatnio mialam pierwszy sen z dzidziusiem :) ze nosilam i przebieralam malenstwo.
U mnie cera lepsza, od czasu do czasu cos malego wyskoczy. Wlosy sliczne a i paznokcie mocne. W pierwszej ciazy tez tak mialam. Brzuch rozlany, doopa duza.

Mała Mi ja jakoś miałam przeczucie, że będziesz mieć małą królewnę i się sprawdziło :)

U Was też tak brzydko? Mgła, szaro i ciemno. Na dodatek kropi. Brr.
Moja Lilcia znowu histerię w przedszkolu miała, że ją zostawiam.

U mnie cera cały czas taka sama, włosy tak się nie tłuszczą. Brzuch mam bardziej piłeczkowy. A na początku chciałam jeść tylko mięso, ziemniaki i mandarynki a od mleka mi niedobrze było. W ciąży z córką zaś jadłam ryby, krem czekoladowy i dużo budyniu :D.

Manka kciuki za wizytę.

Ja musze dziennie cos slodkiego wciagnac :D
U mnie tez brzydko, a musze na zakupy jechac, m ma w piatek urodziny i musze dokupic pare rzeczy. Na dodatek mala zaciapana i lekko kaszle :/ mysle, ze nic innego z tego sie nie wykluje.

Ja przez tą pogodę wstałam o 9, o zgrozo. Hanka budziła mnie koło 8 chyba, ale spojrzałam za okno, mówię szaro biuro więc pewnie 6 i przytulilam mała i zasnelysmy jeszcze.

Kciuki za dzisiejsze wizyty.

U mnie tez szaro,buro i mokro.
W tej ciazy slodycze moglyby dla mnie nie istniec.Owoce salatki i ogolnie konkrety to TAAAK.Cera ładna wloski i paznokcie oki .Brzuszek smiga do przodu .U mnie akurat zabobony sie sprawdzaja he he bo synus bedzie

U mnie cera jak przed ciaza, wlosy i paznokcie tez;) zero zmian:) brzuszka jeszcze brak,wiec ciezko powiedziec jaki bedzie :) w pierwszej ciazy byl malenki i po przodu. Maz pod koniec ciazy zrobil mi zdjecie z tylu i nadal mialam talie. W ogole nie bylo widac, ze w ciazy jestem. Oby w tej bylo tak samo:-D

Ostatnio pochwalilam sie, ze nie mam problemu ze snem... no to dzisiaj sie odmienilo. Nie spie od 3.. jestem ledwo zywa i tylko czekam az Synus zarzadzi drzemke;D

reklama
Elisse a ja jednak mialam nadzieje na chłopaka [emoji14] No ale przeciez najwazniejsze żeby zdrowe było a ja juz zaczynam sie oswajac i sama mowic Julcia ;)
Wczoraj sie dowiedzialam ze mama mojej chrzestnicy znow w ciazy i ma termin na koniec maja. Mam z kim pogadac teraz :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry