reklama

Marcowe mamy 2016

Hej mamusie :-)
Wczoraj dzidzia na wieczor tez dawala znac ze jest lekkim kopaniem,dzis rano tez ale mocniej az sie wystraszylam :szok:
Przyszla mi dzis paczka z darmowymi ciastkami,cale 5 kg,oj dzidzia bedzie szalec :)

Co do wagi to startowalam z 57 kg przy 166cm ,teraz juz 63 kg waze.Ale brzuszek maly,wiec mozliwe ze dzidzia bedzie duza :)

reklama
Hej:)

Przepraszam,za nieobecność,gratuluje udanych wizyt i kciuki za reszte dziewczyn:)

Ja tez dzisiaj po połówkowej wizycie,wszystko wporządku,waży już 300g tylko jie dało zobaczyc buzki bo założyło na nią obie rączki,zwinęło sie w rogalik i płci nie chciało też pokazać,ale z tego co widziała to powiedziała,że chłopca tu nie widzi:)

a i zapisałam się na 4d na środę,pojade z mężem,bardzo sie ciesze,że i on zobaczy na żywo dzidzie:)

Jezu to ja startowalam z 61 kg a mam juz 70 szok. Wzrost 169 cm. Ale pierdziele to zrzuci sie po ;-) co sie bede stresowac
Fast foodów nie jem, gazowanego nie pije, chipsow nie wcinam, wiec nie wiem skąd ta waga nie mozliwe ze tak tyje od bulki slodkiej dziennie i kilku cukierków od czasu do czasu. Mam efekt jojo z bardzo widocznym brzuchem.

Kurcze syn cos niemrawy od kilku dni :-/ kaszel znow jakis wiekszy. Do tego nie je obiadow w ogole zyl by tylko na mleku i suszonych jablkach :-/. Musze isc z nim do naszej doktorowej ale ona ma oblężenie ah

Gratuluję udanych wizyt dziewczyny :)

ja dzisiaj podjęłam decyzję o zmianie lekarza prowadzacego. Czy robie słusznie to się okaże ale nie mogę się od wczoraj uspokoić po wizycie u tej wrednej baby do której chodzilam. Myśli ze jak wyrobiła sobie renomę to może ludźmi pomiatac. Cenie sobie doświadczenie i wiedzę u lekarza ale nie za wszelką cene. Teraz wybrałam faceta. Mam nadzieje ze okaże się przyjemniejszy w obejściu i nie będzie mi się chciało płakać przed każdą wizyta jak u tej pani. Wizytę mam 4.11 zobaczymy

Ja juz po wizycie. Serduszko bije pieknie:) tylko cisnienie mizerne. 96/58. No ale ja zawsze problemy z cisnieniem mialam..
Od poczatku ciazy przytylam rowne 2 kg:)

ONA1227 A czemu tak czesto usg? Nie boisz sie? ;)

Gratulacje udanych wizyt :)
Ja zaczelam z dentysta. Mam jeszcze dwie plamki bo dzisiaj jedna zrobiona. Bylam 7 min w gabinecie nawet nie poczułam wiercenia ale 130 zl poszlo :/
Ja startowalam z waga 44 kg przy 153 obecnie 46 kg ale ja z moja dieta to duzo nie przybiore pewnie. A jem co 2 h jak by mała miała zegarek i sie upominala rowno co 2 h " matka jesc ! " :D

Ja juz po usg. Bedzie synek :D Raczej to pewne bo widzialam siusiaka dwa razy takze nie odleci chyba :P Wszystko pomierzone i wszystko w porzadku. 220g i 12 cm dlugosci :) Ja jestem 2kg na plusie jak na razie.

reklama
I ja się melduję po prenatalnym drugim. Wszystko ok i Bronek zostaje Bonkiem :) hurra!!!
Normalnie dziś się sama do siebie co raz śmieje. Mąż na mnie już dziwnie patrzył a teraz w pracy też jakoś tak zerkają dziwnie.
Bardzo dziękuję za wszystkie kciuki i mile słowa. Jestem w takiej euforii że nie mogę się uspokoić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry