Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Manka gratuluję!
Oj mamy tych facetów marcowych. Normalnie dziewczynki będę takimi rodzynkami że na palcach będzie można policzyć. Bo ile teraz mamy dziewczynek? Ja się 5 dołączyłam ale najaktualniejsze dane ma barbra.
Ja tak strasznie się bałam dziś że będzie dziewczynka i nie to że bym nie kochała bo od dawna kocham to maleństwo ale pamiętałam sytuację sprzed 9 lat i myślałam sobie że nie ma nigdy w życiu tak jak byśmy sobie wymyślili. Wtedy musiałam się przyzwyczaić do myśli że to chłopiec. Teraz mogłam od razu poczuć tą radość.
Mąż nieco zawiedziony bo twierdził że na 55 % chciał dziewczynkę choć i tak się cieszy. zadzwoniłam do mamy Ona mi mówi z takim żalem że szkoda że jednak chłopak ale w sumie fajnie. Mój brat z bratowa też podobnie. Więc mówię że chociaż Oli będzie się ze mną cieszył. A on nagle zaczyna żebym się tak nie cieszyła bo różnie z życiu bywa itd.
Ale niemal każdy od razu mówił "ale nie będzie się Bronek naprawdę nazywał?"
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt
U mnie też wszystko w porządku:-) Kazał tylko ciśnienie kontrolować bo miałam 147/ 81...jestem prawie 2 kg na plusie. Co do płci to lekarz mówi, że raczej kobitka, ale kazał się nie nastawiać bo niezbyt dobrze było widać. Z resztą w dziewczynkę to uwierzę jak zobaczę;D Także przyjdzie mi czekać kolejny miesiąc Pobrał mi dziś wymaz do cytologii i o dziwo zapłaciłam tyle co zawsze- 100 zł także spoko
Gratulacje dziewczyny wizyt! Ojjj chlopcy sie sypią pieknie Ja w sumie teraz bede 3.11 u czwartego lekarza,ktory mi płec powie (w szpitalu najpierw 16 tydz.,potem 18 tydz. I teraz we wtorek na tym 3d) i chyba dopiero teraz juz dotrze do mnie,ze nic sie nie zmieni i siusiak nie odpadnie . Jeszcze cień nadziei nadal we mnie pozostał na ta dziewuszke