reklama

Marcowe mamy 2016

Hej, dzięki tej bezsenności przynajmniej nadrobiłam parę dni:-)
Dziewczyny, gratulacje udanych wizyt:tak:
i ujawnienia się chłopców, ja po cichu mam nadzieję na dziewczynkę, mój M chyba też, ale najważniejsze żeby było ze zdrówkiem w porządku ;-) dowiemy się czegoś może w poniedziałek albo na połówkowym 6 listopada...
przepraszam, że jeszcze nie pokazałam się na wątku brzuszkowym, ale mój komputer przestał współpracować i obecnie dostęp wszędzie tylko z telefonu... I się wściekam bo wolę na kompie poza tym nawet nie wiedziałabym chyba jak w tel zdjęcie wstawić :baffled:
także proszę o cierpliwość i wyrozumiałość:-)
co do tabletek to biorę vitaminer dha i witaminę D dodatkowo.
Czuję się najlepiej w leginsach tych wysokich:rofl2: nie jestem zbyt zgrabna ale mam to gdzieś :-D
Próbujemy wyremontować dwa pokoje z kuchnią i łazienką gdzie mamy docelowo tymczasowo mieszkać, ale budownictwo stare i dużo do poprawy, rury, okna, kafle, instalacje elektryczne ehh... Już fundusze się kończą, a tu jeszcze trzeba na wyprawkę jakąś odłożyć, dobrze, że większość mamy obiecane z odzysku...
Jakby tego było mało to ostatnio u dentysty dowiedziałam się, że co drugi do leczenia, a jak mi założyła plombę na nfz to wytrzymałość dwudniowa... To chyba przez te wymioty tak załatwiłam zęby. I co teraz? Który remont ważniejszy?;-)

reklama
O Asienka, ja tez spac nie moge:sorry: życzę wytrwalosci w remontach, nas tez czeka remont lazienki i tak czekamy nie wiem na co ;) o dentyscie nie wspomnę, az się boję isc...

Fanti ale radosc bije z z Twoich postow ;) super ze udalo sie zalatwic szybszy egzamin, chyba nie bylo czym sie stresowac ;)

Manka no ja sobie nie wyobrazalam jakbys miala napisac ze bedzie dziewuszka:D

La Luna, Ona 1227 to pewnie baba zostanie ;) u mnie tak było, najpierw zaslanianie sie, a potem wszystko bezwstydnie pokazane

Poziomka gratuluje :tak:

Barbra oby wszystko się udało dopiąć do niedzieli :tak:

Juana u mnie to samo "a znasz juz plec, wiesz co bedzie", az mam ochote powiedziec ze chcemy niespodziankę. Odpowiedz ze bedzie dziecko nikomu nie wystarczy ;)

Ja z córką rozłożone równo, musimy koniecznie się wyleczyc do soboty, ech juz to widzę:baffled: tak nawiasem mowiac to moja mała bardzo rzadko choruje, a jak juz to ma takie doskonale wyczucie ze trafi albo na jakies wazniejsza uroczystosc, slbo na jakis dzien przed wiekszym wyjazdem :sorry:

Wy nie możecie spać a ja marzę o łóżku. Ale ostatnia to już moja nocka.
Ulżyło mi, nie powiem ale mam nadzieję ostatni egzamin zaliczyć dobrze i z honorem odejść. Zawsze do wszystkiego podchodzę ambitnie i mimo że wiem że za wszelką cenę podpiszą mi ten egzamin to chce go zdać na prawdę.
Pytań o płeć u nas było mało bo mało kto wiedział. Ale wkurzały mnie teksty typu ' musi być parka' czy to co wczoraj usłyszałam mówiąc z większą niż tu pisana euforia o synku że 'masz do dupy męża że dziewczynki zrobić nie umiał" hmm zazwyczaj nie próbuje już nic tłumaczyć.
A tak dla uśmiechu- mój syn wczoraj uzmysłowił sobie fakt że w naszym domu wszyscy mają dzyndzla! I stwierdził że to jest nie normalne!

Dzyndzla:-) no mama nie ma:-D ktoś musi te dzyndzle wyprodukować!
&&& Fanti za egzamin;-)

nailie to dużo zdrówka dla Was! Mi bardzo inhalacje pomogły bo nic innego rozrzedzającego nie można, ale i tak skończyło się na antybiotyku:baffled:

Fanti u nas jest to samo.. najpierw slyszalam teksty typu 'musi byc parka' a teraz, jak juz wiemy ze drugi Synus mieszka w brzuchu to slysze 'nie martw sie, trzecia bedzie dziewczynka'
No jakby to byla tragedia, ze dwoch synkow bede miala:/ nawet moja Mama stwierdzila, ze wolalaby dziewczynke. A Tesciowa caly czas mowi, ze babcia nie jest bo wnuczki nie ma... przykre to strasznie:(

KubusiowaMama to jest standard. Teściu tez mówi ze dziadkiem nie jest bo druga dziewczynka bedzie. W ogóle on gada ze dopiero jak ja urodze syna to on się napije (jest abstynentem). A co on sobie myśli ze mi zależy żeby on się napil? Mam to gdzies. Moi rodzice zadowoleni i ani słowem nie wspomnieli ze woleliby chlopca.

Ja juz sie oswoiłam że będzie dziewuszka chociaz jeszcze czuje ze ten chłopak to moje marzenie na przyszlosc ;)
No coz moja Julcia bedzie miała w kim wybierać jak to tyle marcowych chłopakow bedzie ;) hihi
Czekam do kolejnej wizyty i mimo ze wiekszosc chcemy w neutralnych kolorach ale juz zaczniemy kompletowac wyprawke wbrew pozora wlasnie dzisiaj polowa ciazy :)

reklama
A ja co mam powiedziec? 3 syn i nie ukrywam?ze decydowalismy sie na ciaze?bo tak bardzo chcielismy corke. Na szczescie w rodzinie nikt nie gada. U mnie nie ma malych dzieci a u mojegp sami chlopcy. Tesciowa bedzie miala 7 wnuka :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry