reklama

Marcowe mamy 2016

Laski ja po wizycie. Doktor bardzo fajny. Zlecil od razu reszte badan,ktorych nie bylo. Wg.usg dzidzia ma juz ok.22 cm i wazy ok.550 g :). A teraz sluchajcie tego:lekarz powiedzial,ze widzi dziewuszke! I co ja mam teraz myslec? Powiedzial!ze jąderek nie widac. A Wy juz widzialyascie jaderka?

Volka ja jajek też nie widziałam więc....
Aaaaaa super by było gdyby była dziewczyna u Ciebie

reklama
No ja juz nic nie wiem. Moja tesciowa oczywiscie spanikowana do mnie,ze mam sie juz nue badac,ze bedzie miala 7 wnuka i koniec,ale same chyba rozumiecie jak ja sie teraz czuje?:p nast.wizyta za 3 tygodnie!ale chyba bez usg,wiec najwyzej pojde jeszczr raz na 3d. Tylko teraz jal wytrzymac te 3 tygodnie? Hehe

Hej,
Violka to Ci niespodzianka:)chcemy jak najszybciej poznać płeć a tu psikusy:) z moim jest tak samo,może teraz za dwa tygodnie konkretnie pokaże co ma między nóżkami:)chociaz ostatnio mówiła,że "chłopca tu nie widzi" więc u Ciebie pewnie by już zobaczył:)

U mnie było widać w 13 tydz siusiaka a teraz było ewidentnie widać jaderka duże :)
Ja się na chwilke polozylam i co? teraz dopiero wstalam masakra lece do sklepu a potem do wanny :)
Wszystkim jubilatkom wszystkiego najlepszego dziewczynki :* buziaczki
Co do zgagi to miałam już kilka razy taką że zasnąć nie mogłam a na razie tfu tfu jest ok :p
Volka ważne żeby zdrowe było mi przez 2 dni było ciężko i tak dziwnie bo chciałam dziewczynkę ale potem pomyslalam to nie ważne jest zdrowe i to jest ważne mój kochany Małyszem

Volka gratulacje :) a to niespodzianka, pamiętam ze chciałaś córeczke wiec życzę żeby się potwierdzilo. Tylko się zbytnio nie nakręcaj bo wiesz jak jest. Wszystko się może zdarzyc. Trzymam kciuki żeby było po Twojej myśli :)

Volka niezły zwrot akcji ;)
W sumie to się cieszę że maluch do tej pory się nie ujawnił i nie muszę się przestawiać. Mam nadzieję że jak już się na połówkowym pokaże to nie zmieni zdania do końca.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry