• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Laski ja po wizycie. Doktor bardzo fajny. Zlecil od razu reszte badan,ktorych nie bylo. Wg.usg dzidzia ma juz ok.22 cm i wazy ok.550 g :). A teraz sluchajcie tego:lekarz powiedzial,ze widzi dziewuszke! I co ja mam teraz myslec? Powiedzial!ze jąderek nie widac. A Wy juz widzialyascie jaderka?

Volka ja jajek też nie widziałam więc....
Aaaaaa super by było gdyby była dziewczyna u Ciebie

reklama
No ja juz nic nie wiem. Moja tesciowa oczywiscie spanikowana do mnie,ze mam sie juz nue badac,ze bedzie miala 7 wnuka i koniec,ale same chyba rozumiecie jak ja sie teraz czuje?:p nast.wizyta za 3 tygodnie!ale chyba bez usg,wiec najwyzej pojde jeszczr raz na 3d. Tylko teraz jal wytrzymac te 3 tygodnie? Hehe

Hej,
Violka to Ci niespodzianka:)chcemy jak najszybciej poznać płeć a tu psikusy:) z moim jest tak samo,może teraz za dwa tygodnie konkretnie pokaże co ma między nóżkami:)chociaz ostatnio mówiła,że "chłopca tu nie widzi" więc u Ciebie pewnie by już zobaczył:)

U mnie było widać w 13 tydz siusiaka a teraz było ewidentnie widać jaderka duże :)
Ja się na chwilke polozylam i co? teraz dopiero wstalam masakra lece do sklepu a potem do wanny :)
Wszystkim jubilatkom wszystkiego najlepszego dziewczynki :* buziaczki
Co do zgagi to miałam już kilka razy taką że zasnąć nie mogłam a na razie tfu tfu jest ok :p
Volka ważne żeby zdrowe było mi przez 2 dni było ciężko i tak dziwnie bo chciałam dziewczynkę ale potem pomyslalam to nie ważne jest zdrowe i to jest ważne mój kochany Małyszem

Volka gratulacje :) a to niespodzianka, pamiętam ze chciałaś córeczke wiec życzę żeby się potwierdzilo. Tylko się zbytnio nie nakręcaj bo wiesz jak jest. Wszystko się może zdarzyc. Trzymam kciuki żeby było po Twojej myśli :)

Volka niezły zwrot akcji ;)
W sumie to się cieszę że maluch do tej pory się nie ujawnił i nie muszę się przestawiać. Mam nadzieję że jak już się na połówkowym pokaże to nie zmieni zdania do końca.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry