reklama

Marcowe mamy 2016

La Luna moja Hania to istny szatan, ale buntem bym tego nie nazwała, jest po prostu żywym dzieckiem. Ostatnio ma fazę wszystko robię sama i się irytuje jak jej coś nie wychodzi np wkłada obydwie nogi do jednej nogawki itd.

reklama
Dziewczyny robiła któraś z was Usg 3d. W poprzedniej ciąży robiłam i teraz tez bym chciała, który tydzień najlepszy

Najlepsze życzenia imienionowe dla solenizantek!!!
Violka to chyba wypada gratulowac córci !!! Ja widzialam siusiaka no i chyba jakeczka tez. Moja midwife powiedziala, że widzi małego fela. Wiec mam nadzieję ze u nas nic sie nie zmieni, bo moj maz osiwieje z kolejna dziewucha.
jesli chodzi o zgage to najczesciej mnie dopada po słodkim...gazowanego staram sie nie pić. , chyba ze naprawde najdzie mnie ochota.

Sylvi aa, a to i tak po sąsiedzku ;)

Volka nieźle, to sobie pobedziemy w niepewnosci przez chwilę razem ;) na razie masz 3:1 z płcią, ja bym nie wytrzymala i poszla sprawdzic raz jeszcze - i chyba tez tak zrobie. Mi tez mierzyl tak jak opisujesz, pokazywal jeszcze reszte narządów.

Arusiowa Ty to masz zachcianki :O

LaLuna u nas bunt jest odkad skończyła półtora roku, zero sluchania sie, uciekanie m, bardzo wybiorcze jedzenie, a do tego 5 minut nie usiedzi:baffled: jak zrobi sobie drzemke w dzien to nie wczesniej niz ok 16, pospi 15 minut i juz jest balanga do północy. Mam nadzieje ze mlodsze bedzie tak latwo zasypiac jak moja Lalka do roku - mleko, przytulanka, na boczek i spi. Inaczej bedzie wieczorami ciężko. Myslalam ze im bedzie starsza tym latwiejsza do ogarnięcia, a tu niespodzianka ;)

Ostatnia edycja:
ja byłam na zakupach zrobiłam sobie kisiel z jabłkiem potem spędziłam godzinę w wannie potem zrobiłam zupkę pomidorową i teraz zaczynam ją jeść i czekam na mojego :-)

Cień a jakie ćwiczenia robisz??? Masz moze jakis link. Bo chyba czas sie poruszać bo cos stawy mnie bola.

Bunt dwulatka dobrze mi znany oj az za dobrze. Syn wlasnie na tym etapie ale po corci juz wiem co i jak i jest latwiej. Egzekwowanie swojego a jak nie to kąt az do skutku. Dziala cuda

reklama
Juz postanowilam. Nie nastawiam sie,poczekam 3 tyg.i na moje urodziny 20 listopada ide jwszcze raz na 3d. Laluna moich bunt do tej pory...czasami maja taki dzien!ze zastanawiam sie kiedy mnie w pasach wywioza :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry