reklama

Marcowe mamy 2016

Bar bra sliczny kocyk :) Moze tez sobie zamowie ale najpierw musze wybrac wzor poscieli do lozeczka bo jest tyle slicznych ze nie moge sie zdecydowac :D
Drugi dzien w pracy ale powiem Wam ze jest katastrofa, strasznie mi sie nie chce :/ taka jestem wykonczona a tu jeszcze do 1 musze siedziec.. koszmar.
Solenizantki stoweczka !! :)

reklama
Volka zapomniała napisać że wybralismy pomarańczowy :p
A co do męża to rzadko się interesuje ale stara się czasem załadowany jest jak wraca to je i zaraz zasypia więc ją raczej całymi dniami i wieczorami sama jestem
Ale powiem wam że obudziły mnie skurcze w obu lydkach masakra tak cholernie bolalo :( dobrze że mąż jeszcze był to zaraz przyleciał i wymasowal masakra :(

Barbra mnie też skurcze ostatnio dopadają. Szczególnie w lewej łydce- nic przyjemnego- sposób, który czasem pomaga to podnieść dużego palca u nogi do góry, wtedy szybciej puszcza.
A pamiętam jak w pierwszej ciąży ( to był chyba 8 miesiąc) w nocy mnie taki skurcz łydek złapał, że ledwie powiedziałam "skurcz", a mój mąż wstał przestraszony na równe nogi i mówi "Jak to już?", tak się zaczęłam śmiać, że nie mogłam mu wytłumaczyć, że na razie to tylko łydka:-)

My już nie śpimy, m-ka coś złapało i nawet do pracy nie poszedł... Za godzinę ma dopiero wizytę, mam nadzieję, że to nic takiego i obejdzie się bez l4.
Skurcz miałam jak na razie raz, wiem jakie to nieprzyjemne.

Ja uwielbiam niebieski ale dziś mój mąż 1 raz tak konkretnie się zainteresował więc jak uslyszalam że mu się to właśnie podoba to postanowilam je zamówić a mi w sumie też się podoba więc jest ok :)

Jak dojdzie kocyk z poduszką to napisz jaki jest bo tez chciałam taki zamówić, ale czekam z kolorem aż się dowiemy co będzie

Witam sie z rana:) Z góry przepraszam że tak rzadko się udzielam ale przy moich dzieciach ciągle coś wychodzi,ostatnio po kolei byli chorzy,potem znów coś i po lekarzach latamy...Wczoraj byłam na II prenatalnym.Synuś zdrowy,waży ok. 490g,U mnie jedynie częściej występują bóle skurczowe jak na okres i zaczyna twardniec brzuch wiec lekarz wkracza z luteina no i oprócz tego magnez,no-spa.To już mój znak charakterystyczny bo w poprzednich dwóch ciążach też od połowy ciąży miałąm skurcze i to dość regularne. Co do imienia to kompletnie nie mam pomysłu,żadne mi nie pasuje do synka. Poprzednio jak wybrałąm jakies to wiedzialam ze pasuje i ze tak ma byc a teraz klops....bedzie trzeba dalej myslec.
Pozdrowka i milego dzionka

No ja mam prawie codziennie nad ranem skurcze łydek,wiec wiem co czujecie. Co ciekawe,biore dwa albo trzy razy dziennie magnez juz jakis czas i zero poprawy :/

Ja dzisiaj wybrałam się do tesco ma zakupy bo moje dziecko robi imprezę dla dzieci z klasy wiec lista dluga,no i tak chodzę, chodzę aż tu nagle taki skurcz mnie złapał typowo w podbrzuszu ze upuscilam koszyk z zakupami i usiadłam tam gdzie stalam. Od razu chcieli mi wołać pogotowie ale ich powstrzymalam bo po chwili mi przeszlo. Poszłam posiedzieć i po jakimś czasie wróciłam do zakupow. Przez chwilę miałam poważnego stracha ze coś złego się dzieje. Dzisiaj mam usg polowkowe to powinno się wyjaśnić czy wszystko ok.

A troche w innym klimacie tzn. Święta
Macie pomysł na prezent dla rodziców i teściów. Chciałam zakupy rozbić na 2miesiace bo trochę osób mamy do obdarowania

Syn
Rodzice
Teście
3 chrześniaków
10 dzieci od rodzeństwa i znajomych ( tu raczej coś słodkiego)

Syn juz prezent ma za ponad 200 zl więc myślę ze do tego jakaś bluzka i starczy.
A reszta brak pomysłu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry