reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
A ja planuje jutro zrobić pierwsze zakupy na allegro, zobaczymy co mi z tego wyjdzie, bo zawsze brat mi zamawiał, ale się we wrześniu wyprowadził od rodziców i teraz muszę sama sobie poradzić :) Konto już założyłam i jest już aktywne :-)

BarBra pochwal się jakie zamówiłaś :D

Ile czytania normalnie lektura;)

Najlepszego wszystkim ,które mają imieniny ;)

Volka juz miałaś przygodę z prądem u lekarza a co dopiero jak zobaczyłas córeczkę ;) gratuluję super nowina ;) ja w pierwszej ciąży na polowkowych tez widziałam jądra ;)

Arusiowa zacna zachcianka ciążowa :D

Mnie dziś szwagierka odwiedziła z 7 miesięcznie ym synkiem i moje dziecko kochane weszło w etap ,że nie chce dać żadnej zabawki heh i tak sobie odrazu wyobrażałam jak to będzie miał rodzeństwo ,to dopiero płacz; ( a jak mąż się bawił z tamtym to widziałam minę Bartka i się prawie popłakałam ; ( nie wyobrażam sobie tego jak to będzie jak urodze . Każdy mówi ,że to tak jest teraz,a jak się urodzi to jest inaczej ,ale jak pomyślę ,że mój Bartuś będzie płakał za mną z zazdrości to nie wiem czy ja to zniose -przecież on jest moim największym skarbkiem i nie potrafię sobie serio wyobrazić ,że będzie drugie dziecko i skrzywdzi się to starsze przez to ehh taki jakiś dół mnie dziś złapał przez to ... ; (

Ja uwielbiam niebieski ale dziś mój mąż 1 raz tak konkretnie się zainteresował więc jak uslyszalam że mu się to właśnie podoba to postanowilam je zamówić a mi w sumie też się podoba więc jest ok :)

reklama
Volka mięta z szarym i dla dziewczynki będzie ladnie;-) żeby przełamać całą różową resztę :-)
Barbra zazdroszczę męża z takim podejściem, mój nic a nic się nie interesuje takimi okolodzieciowymi zakupami :-( jedyne 3 grosze jakie wtrąca to "a gdzie ty to będziesz upychac? " " a po co ci to?" tudzież "znowu wydajesz moje pieniądze" :-p
Edit głowa do góry - jak mówi mądre przysłowie "miłość się mnoży kiedy się ją dzieli". Ja tam mam jakoś po męsku chyba w głowie poustawiane, bo nigdy nie mam takich matczyny rozterek, egoistyczne Bardziej boje się o siebie-jak tu przy dwójce wygospodarować czas dla siebie kiedy nierzadko przy jedynaku mam wrażenie ze kradnie mi 120% doby...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry