arusiowa
Fanka BB :)
Volka ale news
Sama bym zgłupiała, na bank poszłabym na usg wcześniej, żeby już nie żyć w niepewności, chociaż z drugiej strony myślę, że co by Ci kolejny lekarz nie powiedział to do końca ciąży niepewność zostanie.
Ze mnie flak totalny ostatnio :-(W pracy jako tako się trzymam, ale potem resztką sił odbieram młodego z przedszkola, konstruuję nudny obiad bez polotu oby jak najprostszy i najszybszy i zalegam przed tv czekając na noc. W międzyczasie krążę w pobliżu szafki ze słodyczami (nie mogę się opamiętać ostatnio) i zmieniam gacie młodemu, bo od kilku dni ma zapalenie pęcherza i posikuje mi co raz
. Jak mi się marzą wakacje nad lazurową wodą pod palmami... Taka tam zachcianka ciążowa 
Sama bym zgłupiała, na bank poszłabym na usg wcześniej, żeby już nie żyć w niepewności, chociaż z drugiej strony myślę, że co by Ci kolejny lekarz nie powiedział to do końca ciąży niepewność zostanie.Ze mnie flak totalny ostatnio :-(W pracy jako tako się trzymam, ale potem resztką sił odbieram młodego z przedszkola, konstruuję nudny obiad bez polotu oby jak najprostszy i najszybszy i zalegam przed tv czekając na noc. W międzyczasie krążę w pobliżu szafki ze słodyczami (nie mogę się opamiętać ostatnio) i zmieniam gacie młodemu, bo od kilku dni ma zapalenie pęcherza i posikuje mi co raz
. Jak mi się marzą wakacje nad lazurową wodą pod palmami... Taka tam zachcianka ciążowa 
Jakby nie było najważniejsze że dzidzia zdrowa i jednak trzymam kciuki za dziewczynkę 
Pies się przytulił i było nam tak błogo.......