reklama

Marcowe mamy 2016

Volka ale news :-D Sama bym zgłupiała, na bank poszłabym na usg wcześniej, żeby już nie żyć w niepewności, chociaż z drugiej strony myślę, że co by Ci kolejny lekarz nie powiedział to do końca ciąży niepewność zostanie.

Ze mnie flak totalny ostatnio :-(W pracy jako tako się trzymam, ale potem resztką sił odbieram młodego z przedszkola, konstruuję nudny obiad bez polotu oby jak najprostszy i najszybszy i zalegam przed tv czekając na noc. W międzyczasie krążę w pobliżu szafki ze słodyczami (nie mogę się opamiętać ostatnio) i zmieniam gacie młodemu, bo od kilku dni ma zapalenie pęcherza i posikuje mi co raz :crazy: . Jak mi się marzą wakacje nad lazurową wodą pod palmami... Taka tam zachcianka ciążowa :-p

reklama
Hej dziewczyny nie nadrobie za duzo tego.
Ostatnio mam male problemy zdrowotne i ciagle leze, jutro wizyta u lekarza, strasznie boli mnie prawa czesc plecow, ledwo sie ruszam. Zobaczymy co lekarz powie.

Volka to ci niespodzianka

Dzieki dziewczyny. Ale jeszcze Wam powiem,ze niby mialo byc polowkowe a sprawdzil tylko serduszko,dl.glowki i kosci udowej,wiec chyba troche malo,nie? Aaa i wiem,ze szyjka zamknieta a dziecko ulozone miednicowo.

Volka co za wiadomość :) Super by było jakbyś dziewczynkę miała, bo Ci się marzyła :) W 100% będziesz pewna po porodzie co się urodzi :-D A i tak mi przyszło do głowy, że Twoje dzidzi wcale nie jest małe jak ma ok. 550 g a pisze pod suwaczkiem, że w 22tc ma około 400g, a chyba ostatnio coś pisałaś, że poprzedni lekarz stwierdził, że dzidzi mniejsze. Dobrze pamiętam?

Ja już wcześniej pisałam, że zgaga mnie od czasu do czasu męczy, ale np. ostatnio po zjedzeniu jogurtu wiśniowego mnie męczyła ;/ więc w moim przypadku nie zauważyłam, by związane ze smażonym było ;/

Volka jesteś naszym tematem dnia ;-) Oj zdecydowaniem wiem co czujesz.. ja tak ostatnio miałam tak tylko dużo później się okazało, że kto inny mieszka w moim brzuchu, Wiesz ja mimo wszystko sprawdziłabym u jeszcze kogo innego nic mu zupełnie nie sugerując..:sorry: Jakby nie było najważniejsze że dzidzia zdrowa i jednak trzymam kciuki za dziewczynkę :tak:

Lilith zdrówka życzę i pisz co Ci jest.. :sorry:

Arusiowa jeśli jakkolwiek Ci to pomoże to ja odpoczywam za wszystkie pracujące mamy w dwupaku. :sorry: Nie wyobrażam sobie żebym nadal pracowała.. Codziennie padam po obiedzie i śpię co najmniej 30 min. Dziś wszystko zrobiłam po obiedzie sprzątnięte, moi panowie zaczęli grać na konsoli a ja pomyślałam sobie, że mimo, że nie czuję zmęczenia o dziwo, to jednak się chwilkę położę.. i co.. i zasnęłam niemal błyskawicznie na godz.. :baffled: Pies się przytulił i było nam tak błogo....... :laugh2:

No Volka to lekarz rozbudził Twoją nadzieję:-) Wtedy ta wróżba z obrączki by się sprawdziła:-D Twoi chłopcy mieli być dziewczynkami, a teraz synek może zamieni się w córcię, ale numer;-)
A ja dzisiaj jeszcze miałam wycieczkę po cmentarzach z mamą i babcią. Filip był tak niedobry, że aż się boję co będzie jak się dzidzia urodzi- ostatnio przechodzi sam siebie.
Mamy dwulatków- Wasze pociechy też mają jakiś bunt? Cz może mój ma ADHD:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry