reklama

Marcowe mamy 2016

Volka, chrobek ja też wolałabym żyć w rodzinie gdzie mąż jest pół dnia w domu, ale nawet gdybym chciała to mój nie zostawi pracy bo o nową trudno. Wykształcił się w takim a nie innym kierunku i ja nie mogę od niego wymagać żeby w wieku 39 lat przekwalifikowania się bo nasze państwo temu nie sprzyja. Ja tez nie chciałabym zmieniać pracy bo lubię to co robie i rozumiem to ze on nie chce. Wiec z dwojaki złego chyba lepiej pogodzić się z tym ze jest jak jest niż próbować to zmienic. Zresztą tak jest odkąd się znamy. Nie kupowałam kota w worku wiec nie mogę narzekać ze nie wiedziałam na czym stoje.

reklama
Witam!
Połówkowe przyniosło wspaniałe wieści. Maluszek rozwija się prawidłowo i wcale nie jest takim maluszkiem. W 20 tyg i 3 dniu waży 407 g :-) Wszystkie parametry prawidłowe serduszko również. Taka jestem szczęśliwa! Będziemy mieli córeczkę :-):-):-)

A co do przebywania z mezem to nie wyobrazam sobie, zebysmy sie widzieli tylko wtedy kiedy spimy no ale trudno jak mus to mus, niektorzy nie maja wyjscia :) Jak na razie pracujemy w tych samych godzinach, siedzimy w domu w tym samym czasie nawet jezdzimy do pracy razem :D Pewnie jak wrocimy kiedys do Polski (a baardzo chcemy) to bedziemy musieli sie jakos rozdzielic i zarabiac na rodzinke. Na razie o tym nie mysle ;)

Hej mamusie :)
Jestem tu nowa i nie mam pojęcia jak tu się poruszać. Chociaż tutaj chce się poruszać sprawnie bo brzuszek coraz bardziej daje o sobie znać, a siedząc w domu sama dostaje już szału...
Jestem w 21tc i u mnie też będzie CÓRCIA :-D. Największe szczęście w moim życiu ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie znowu bezsenność. Najpierw o godz 23 się obudziłam ale nie ms się co dziwić jak zasnelam z Z o 19 godz... i o tej 23 zrobiłam herbatę dla siebie i M i przegadalismy do 1 w nocy. A o 2 30 zawołała mnie znowu Z że brzuch ją boli i chce kupke. Zresztą już wczoraj po południu narzekala na ból brzucha. Tak więc zrobiła dwie kupki w nocy, dwie w ciągu dnia...
Jaki z tego morał: że to jelitowka... tylko jeszcze nie wiem jak mocna :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry