reklama

Marcowe mamy 2016

Witam nowe mamusie :)
Ja wczoraj padlam jak niemowle. Obudzilam sie chyba ok 4 na siusiu. Ciesze sie ze dzis piateczek bo mój ma teraz dwa dni wolnego mala tez od szkoly .Nie bede siedziala sama w domu :)

reklama
Witam się I ja. Dziś piątek weekendu początek ;p mam o 16.30 usg ,wiec mój luby skończy prace o 15.30 żeby ze mną pójść ;) także do niedzieli od tak wczesnej godziny juz będziemy razem ... jak ja lubię weekendy ;D
Będę siedzieć dziś jak na szpilkach do tego popołudnia oj ... :) miłego dnia Wszystkim :)

Cześć Dziewczyny. Witam nowe mamusie i gratuluję cór :P Jest nas widzę coraz więcej.

Ja tak z innej beczki mam pytanie. :) Jak u Was z rozstępami? Czy już się pojawiły czy nie. Jak to było w pierwszej ciąży? Czym się smarujecie? :)

Cocosh Ja na razie roztepow jeszcze nie mam jestem w 22tyg. :D Ale za to mam pajaczki na udach boczkach piersiach...lekarz mówi ze to normalne i mi znikną podobno po porodzie :p smaruje się Oillan tez nie przytylam dużo więc może dlatego jeszcze nic mi sie nie pokazało a do końca jest jeszcze czas :p

Cocosh ja smaruje sie jak na razie sporadycznie bio oilem. W pierwszej ciazy smarowalam brzuch kremem z AA. I nie mam ani jednego rozstepu. Ani na brzuchu, ani na piersiach. Teraz tez probuje kupic ten krem, ale nigdzie go nie moge dostac :(

Dzisiaj pierwsza totalnie bezsenna noc. Od 3 juz nie spie:/ obejrzalam film, wypilam slaba kawe i kupilam kilka rzeczy dla Brzuszkowego:) a teraz czekam az moje chlopaki sie obudza bo juz mi sie nudzi;)

Edit1989 kciuki za wizyte! Oby czas do powrotu meza z pracy jak najszybciej minal;D

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Cześć,

mnie dziś skurcze łydek tylko dwa razy obudziły na szczęście, więc w miarę się wyspałam.

Witam nowe mamusie i gratuluję dziewczynek, u mnie też w 20t5d mała ważyła 427 gram więc chyba będzie duża..Brzuch też robi się coraz większy, muszę fotkę jakąś strzelić bo się w tym opuściłam..
U mnie narazie brak rozstępów, używam Palmersa, ale po pierwszej ciąży też nie miałam, więc może i teraz się uda.

Czy któraś z was robiła USG piersi w ciąży? Ja miałam ostatnie w lutym i powinnam powtórzyć, bo mam małą torbielkę. Tylko zastanawiam się, czy to USG będzie wiarygodne, bo piersi w ciąży jednak się zmieniają.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry