reklama

Marcowe mamy 2016

Witam się z rana..
Edit && za wizytę dziś.. :tak:
Mamusie synków spokojnie.. nie dogonią nas z dziewczynkami choćby się zaparły..:-p My się nie damy.. :no:

U nas noc spokojna aż mnie zdziwiło, ze znów ani razu nie wstałam w nocy i obudził mnie dopiero budzik do szkoły..
Nie mam dziś pomysłu na obiad, zupkę wczoraz zrobiłam pomidorową więc na dziś też jest ale drugie danie..zero pomysłów..:baffled:

reklama
A ja moje drogie w szpitalu :/ rano przy siusianiu zauważyłam małego skrzepa i trochę krwi na papierze... Pojechałam na sor żeby mnie przebadali to od razu na oddział bez żadnych badań :/ co dla mnie jest śmieszne... a lekarz powiedział ze dzidziuś zdrowy 415g waży i nic mu nie ma a krwawien z macicy też nie widać szyjka dluga itp.ze to może jakiś jednorazowy wybryk z rana i tak delikatnie zaproponowal wypisanie na wlasne żądanie nie wiem co myśleć...

Jesli nie widac krwiaka i z dzidziom ok to sir wypisz, a czasem nie mialad stosunku wczesniej lub nie robilas kupki?? Bo czasem zdarza sie przy wysiłku ze naczynko pęknie. Bo min te 3 dni polezysz i dostaniesz leki bez powodu.

Ja mam spadek nastroju straszny.

Robiłam kupę... rano właśnie i przy tym zauważyłam tego skrzepa :) a już raz miałam krwawienie i mówili ze to mogą być hemoroidy czy cos... czasami przy zatwardzeniu. A mówił ze więcej badań mi nie zrobia i ze tak sobie będę lezeala

Dziękuję za miłe przyjęcie :-D
Co do rozstępów to u mnie chyba się pojawiają ale na udach i pośladkach :-(
Smaruję się na razie tylko oliwką dla dzieci, podobno daje rade ale jakoś tego nie widze, a po specjalnym balsamie dla kobiet w ciąży dostałam uczulenia, okropnie piekło...
MłodaMama93 lekarze sami nie wiedzą o co chodzi, przekonałam się bo zmieniam właśnie lekarza prowadzącego, który straszył mnie 2 razy ze moja córcia nie ma wargi po czym inny zrobił zdjęcia i na usg wszystko dobrze... chociaż codziennie po przebudzeniu spoglądam z niepewnością czy nie ma gdzieś krwi bo mam nisko łożysko...

Jeszcze miałam badanie ginekologiczne i lekarz mówił ze wszystko w porzadku ze nie ma krwawienia z dróg rodnych :) jedynie jakas mala nadzerka ale to po porodzie ze sie leczy a tak to nie ma nic niepokojacego ...Ale żeby jeszcze mnie uspokoić powiedział ze mam się przygotować na cc bo mam za waskie biodra a dzidzia ładnie rośnie :) wiec jak na razie naturalny poród stoi pod znakiem zapytania

No ja juz po usg prenatalnym :)

Potwierdzona dziewczynka na 100 %,wazy 469 gram,wszystko w porzadku :) Oczywiscie uparta i buzi nie chciala pokazac :-) Ale w koncu doktor poogladal wszystko i jest ok :) Tylko zdjec niestety nie mamy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry